19.9 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialModa verii la încălţăminte de damă: nuanţele strălucitoare

Moda verii la încălţăminte de damă: nuanţele strălucitoare

Pantofii reprezintă în prezent unul dintre cele mai importante articole vestimentare, adăugând modei valenţe noi prin caracteristicele sale. În combinaţie cu alte tendinţe, pantofii se bucură la rândul lor de o modă proprie care, desigur, este funcţie de sezon, iar cum vara tocmai începe, ne interesează cum va fi încălţămintea pentru femei.

Conform binecunoscutului designer Mihai Albu, vara aceasta se traduce în culori vibrante și în străluciri de metale prețioase, puse la picioarele oricărei fashioniste. Pe scurt, se anunță un sezon estival glamorous, de-a dreptul sclipitor iar aceste trenduri pot fi descoperite pe site-ul designerului (mihaialbu.ro) sau în showroom-ul din București, Bd. Mărășești nr. 125.

Noutatea absolută și vedeta incontestabilă a noii colecții de primăvară-vară 2017 semnate de designer  o reprezintă glitter-ul. Paiete, sclipici, aspect strălucitor – toate sunt must have-ul spectaculos al zilelor toride din lunga vară fierbinte.

Indiferent că vorbim despre o pereche de sandale pentru o ocazie specială, despre pantofi stiletto ori despre flats, glitter-ul așternut la propriu la picioarele damelor va scoate din anonimat și va aduce acea strălucire stylish oricărei ținute simple de zi.

Dacă în cazul noilor modele de sandale ies în evidență curelele simple și delicate, la pantofi atenția pică asupra inserției din PVC transparent dinspre vârf, care creează senzația de decupaj adânc, în formă de V.  “Noutatea glam și ludică în același timp, pe care am pregătit-o în noua colecție de primăvară-vară 2017, o reprezintă glitter-ul. Un material regăsit în trendurile internaționale de modă, extrem de versatil,  purtabil atât seara, cât și ziua și pe care îl veți regăsi la pantofii cu toc înalt, la sandale, dar și la balerini și clutch-uri.”, spune Mihai Albu.

Sandalele și pantofii propuși pentru acest sezon nu sunt gândiți exclusiv pentru seară sau evenimente speciale, ci pot fi purtați și la o întâlnire sau o recepție de după-amiază, dar și ziua, la o ținută simplă, uni, devenind, practic, vedetele întregului outfit.

Tocurile, deși înalte, sunt și ele concepute pentru diverse ocazii și momente ale zilei: de la tocurile metalice arhitecturale stealth, de 11cm, la tocurile cui de 10cm ori la cele groase, de 8 cm.

Un alt element definitoriu îl aduce în colecția de primăvară-vară, anul acesta, îl reprezintă liniile reinterpretate. Clasica linie dreaptă de terminare a pantofilor spre călcâi este înlocuită de o linie curbă neașteptată, sub forma a trei onduleuri, senzuale, feminine și extrem de chic.

Cele mai noi creații în acest sezon se remarcă printr-o noutate absolută: degradeurile, inclusiv pe glitter și  indiferent de gama de nuanțe. De la roz aprins la burgund, de la cenușiu și argintiu la bronz, verde-smarald, albastru cobalt, alb și auriu, pantofii au un aspect original și surprinzător, jucăuș, poți alege o singură nuanță sau poți opta pentru varianta care se schimbă gradual, de la vârfuri spre călcâi.  

Toate modelele de sandale și pantofi realizați din glitter au talpa din piele pe interior și tunit pe partea exterioară.

Pentru momentele în care se doreşte o plimbare prin parc sau când trebuie să alergi întreaga zi  între întâlniri, însă vrei să adopți totuși o ținută stilată, balerinii reprezintă soluţia potrivită.

Cu toc comod, de 1 cm, pantofii flats din acest sezon propuși sunt realizați din glitter sau piele cu textură metalizată. Cool & catchy, vor atrage cu siguranță privirile admirative ale oricui, oferind o soluție extrem de chic și elegantă în locul tenișilor sau pantofilor sport, atunci când optează pentru combinația clasică cu jeans și tricou sau cămașă lejeră.

Detaliile pantofilor balerini sunt și ele trendy și surprinzătoare: tocurile cu finisaj metalic argintiu sunt adevărate bijuterii la purtător.

 

 

 

Cele mai citite

Poliția se așteaptă la valori mari de trafic spre munte și spre mare

Centrul Infotrafic a transmis că valorile de trafic ar putea să crească în principal pe cele două drumuri naţionale cu staţiuni montane intens circulate...

Doi tineri au murit după ce au intrat cu scuterul într-un podeț. FOTO

Doi tineri au murit, noaptea trecută, într-un accident rutier produs pe raza satului Budeni, ce aparţine de oraşul Dolhasca, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru...

ANPC, recomandări pentru 1 Mai. “Acordați o atenție deosebită aspectului produsului”

Avertizarea transmisă de către directorul general al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), Paul Anghel, este deosebit de importantă pentru consumatorii din România, în...
Ultima oră
Pe aceeași temă