26.8 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăSpecialMoarte CUMPLITĂ pentru un copil de şapte anii. Vezi ce s-a întâmplat

Moarte CUMPLITĂ pentru un copil de şapte anii. Vezi ce s-a întâmplat

Un copil în vârstă de şapte ani, din localitatea ieşeană Ruginoasa, a murit, miercuri după-amiază, după ce un mal de pământ s-a prăbuşit peste el, medicii încercând timp de o oră resuscitarea băiatului,informează Mediafax.

Băiatul venise împreună cu fratele şi bunicul lor pe un deal situat la marginea localităţii Ruginoasa, judeţul Iaşi, ca să ia lut necesar unor reparaţii în gospodărie.
Cei trei au săpat într-un mal, iar la un moment dat pământul s-a prăbuşit peste ei.

Copilul a suferit un stop cardio-respirator, se pare din cauza unor bulgări de pământ de dimensiuni mari care l-au lovit în cap, în timp ce fratele său şi bunicul celor doi copii au fost răniţi uşor. Aceştia din urmă s-au ales cu câteva zgârieturi şi au refuzat să fie transportaţi la spital.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj al ambulanţei Paşcani, fiind solicitat, totodată, şi elicopterul SMURD de la Iaşi. Medicii au încercat resuscitarea copilului timp de o oră, însă fără succes.

“A fost întocmit dosar penal şi se fac în continuare cercetări. Copilul îl însoţise pe bunicul său în acea zonă. Vom stabili în urma anchetei cum s-a ajuns la acest incident”, a declarat presei comisarul-şef Tiberiu Dogaru, adjunctul Poliţiei Paşcani.

Cadavrul copilului a fost transportat la morga spitalului din Paşcani, în vederea efectuării necropsiei.

 

Cele mai citite

Biden îl primește pe Iohannis la Casa Albă. România urmează să cumpere din SUA avioane F-35 de 6,5 miliarde USD

Președintele României, Klaus Iohannis, va fi primit de președintele SUA, Joe Biden, la Casa Albă, în ziua de 7 mai 2024, într-un moment în...

România are cea mai mare creștere pentru speranța de viață în UE, dar tot la coada clasamentului este

Spania este ţara din Uniunea Europeană cu cea mai mare speranţă de viaţă, de 84 de ani, şi se află peste media comunitară de...

Românii sunt cel mai mult interesați de mașini marca Audi, BMW și Volkswagen 

Deși piața de mașini second hand a cunoscut turbulențe în ultimii ani, aceasta continuă să crească. Inflația și creșterea ratelor dobânzilor au atras cumpărătorii...
Ultima oră
Pe aceeași temă