13.6 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSpecialMitică Dragomir: N-am crezut că pot fi schimbat de la Ligă

Mitică Dragomir: N-am crezut că pot fi schimbat de la Ligă

Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, a declarat, joi seară, la Realitatea TV, că a crezut că nu va fi înlocuit de la preşedinţia Ligii şi că nu îi acuză pe politicieni că vor să pună mâna pe fotbal.

Citeşte şi: Gino Iorgulescu, în locul lui Mitică Dragomir la LPF. Fostul şef al Ligii acuză presiuni politice

”Nu mă simt bine de cîteva zile, de când am ştiu ce avalanşe sunt împotriva mea. Eu am crezut că am făcut lucruri foarte bune şi nu pot fi schimbat de la Ligă, dar viaţa a dovedit că, atunci când vrea cineva să te schimbe, te schimbă. Nu oamenii politici, eu nu aş condamna oamenii politici, pentru că este normal să pună mâna pe fotbal, eu am fost ca o dungă roşie, nu prea am aplecat capul în faţa nimănui”.

Citeşte şi: Ponta: Nu m-am implicat în schimbarea lui Dragomir de la LPF

Citiţi mai jos principalele declaraţii ale lui Dumitru Dragomir:

”Nişte prieteni care îmi jurau credinţă m-au trădat. Nicolae de la Astra mi-a spus de dimineaţă. D ece să fiu supărat pe aceşti oameni? Prieteni de-o viaţă, fără să-i chem eu, au venit la mine- Porumboiu de la Vaslui. Sau Nicolae de la Braşov. Cu ce-o fi fost ăsta şantajat sau Dinamo… club înfiinţat de mine”.

”Iorgulescu- îl felicit, nu am să fac nici o declaraţie împotriva nimănui”.

”Nu vroiam ca Steaua să voteze cu mine. Bănuiesc că Gigi le-a transmis din puşcărie. Cred că i s-au promis şi lui multe. Dar nu vreau să-i fac rău. CFR Cluj nu ştiu cu cine a votat, dar cu ei. Cred că Universitatea a votat cu noi. Botoşaniul a venit şi mi-a jurat credinţă preşedintele, azi a venit altcineva la vot şi a votat cu ei. Ploieştiul nu ştiu, a fost aseară la întâlnire cu ei, dar cred că alături ei”.

”Ei s-au luptat între ei, elefanţi, am căzut la mijloc (între RCS şi Intact). Ambele televiziuni au fost supărate pe mine, pentru că am obţinut bani foarte mulţi”.

”Eu am o impresie bună despre Gino Iorgulescu, chiar dacă am fost în acelaşi proces, cel cu sediul Ligii. Eu vă spun că Gino Iorgulescu nu poate să aducă nimic, dar dacă este ajutat de premier şi de secretarul general al PSD să scoată două-trei legi… Orice guvern când ajunge la bani nu are curajul să facă mai nimic”.

”Nu sunt supărat pe ei, ei sunt la putere, era normal să pună mâna şi pe fotbal, l-au convins pe Mircea Sandu să se retragă, Gică Popescu va fi preşedinte la Federaţie. E agreat de forţa politică dominantă de la noi în ţară, până se schimbă, îl pune pe ăsta. Gică Popescu a fost în partea cealaltă, dar este unul din cei care merită să fie în locul lui Mircea Sandu”.

”Gino nu e un băiat rău, are experienţă, dar practica (modul în care a fost schimbat, n.red.) este nenorocită. Gino e un bun înlocuitor, a fost preşedinte de club. Cine poate, poate. Trăim vremuri grele şi nu vreau să mă ia maşina în bot. Nu vreau să faceţi trimitere la premierul Ponta şi îmi faceţi şi mie rău”.

Gino Iorgulescu a câştigat, joi, şefia Ligii Profesioniste de Fotbal cu 11 voturi, faţă de 7 ale lui Mitică Dragomir.

Victoria de astăzi, a lui Gino Iorgulescu, este poate cel mai important eveniment din ultimii ani, din fotbalul românesc. Noul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal, în vârstă de 57 de ani, îi ia locul lui Dragomir, după ce acesta a stat în fruntea LPF nu mai puţin de 17 ani.

 

Cele mai citite

Rețetă de Paște: Așa faci cel mai pufos cozonac

Aceasta rețetă de cozonac pufos cu nuca se caracterizează prin faptul că într-adevăr iți oferă secretele unui cozonac gustos și pufos, care nu se...

Semifinale Liga Campionilor: Borussia Dortmund a învins-o Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (1-0)

Borussia Dortmund a învins-o pe Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (1-0), miercuri seara, pe teren propriu, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor...

Columbia a anunțat că va rupe relațiile diplomatice cu Israelul

Președintele columbian Gustavo Petro a declarat, miercuri, că țara sa va rupe relațiile diplomatice cu Israelul, pe al cărui lider l-a acuzat de „genocid”...
Ultima oră
Pe aceeași temă