15.3 C
București
vineri, 24 mai 2024
AcasăSpecialMiscari de trupe in PC Maramures

Miscari de trupe in PC Maramures

Vicepresedintele PC Maramures, Valentin Pop, si unul dintre membrii partidului care au aderat la grupul de initiativa al PLD, Ioan Campianu, nu si-au dat demisia din randul conservatorilor, dar se afla pe punctul de a reveni in cadrul formatiunii politice. Cei doi au aderat la sprijinirea grupului de initiativa la Platformei li-berale fara a renunta la PC. Ulterior, vicepresedintele filialei, Valentin Pop, a spus ca intentioneaza sa revina in partid.
“Cred ca cei doi colegi sunt nehotarati si nu stiu spre ce sa opteze – PC sau PLD . Nu avem din partea lor nici un act scris care sa confirme plecarea din partid, dar din moment ce au aparut in public alaturi de cei din PLD, cred ca optiunea lor e cat se poate de clara. Au mai transmis mesaje prin alte persoane ca vor sa re-vina in organizatia conservatorilor, dar cred ca acest lucru nu mai e posibil”, a declarat secretarul executiv al filialei PC, Razvan Birisan.
Saptamana viitoare, conservatorii maramureseni vor analiza si propunerea de excludere din partid a lui Alexandru Bondre, care ocupa in prezent functia de director al Agentiei Judetene de Ocupare a Fortelor de Munca. Acesta a anuntat, in urma cu trei saptamani, ca se va inscrie in PD, insa cererea sa a fost respinsa de liderii partidului.

Cele mai citite

Vechea și noua Caledonie ard în focurile electorale

Vechea și Noua Caledonie, ținuturi la 16.000 de km distanță unele de celelalte, dar cu legături vechi onomastice, sunt în flăcările electorale. După demisia premierului...
Ultima oră
Pe aceeași temă