16.5 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăSpecialMircea Sandu: "Nu comentez ce face Victor Piturca prin cazinouri. E treaba...

Mircea Sandu: “Nu comentez ce face Victor Piturca prin cazinouri. E treaba lui”

Mircea Sandu, presedintele FRF, nu mai are liniste. Cazul palmaresului Timisoarei, care a fost detonat saptamana trecuta, pare a fi doar inceputul marilor probleme. Ieri, presa a anuntat ca Mutu intentioneaza sa nu mai vina la nationala atata vreme cat antrenor este Victor Piturca, dar a publicat si imagini cu selectionerul trisand, in urma cu 6 ani, intr-un cazinou bucurestean!

Mircea Sandu spune ca nu are nici cea mai vaga idee de unde au aparut zvonurile din presa cu privire la retragerea lui Mutu. "Nu stiu nimic de retragerea lui Mutu… Adrian nu ne-a anuntat asa ceva. Nici pe Piturca nu l-a anuntat nimeni, in afara trimisului ziarului «Libertatea» in Feroe. Vom clarifica aceasta problema cand revenim in tara", a spus Sandu in Insulele Feroe. "Nu fac alte comentarii, intrucat se speculeaza orice la noi. De pilda, am auzit ca a aparut in ziare o convorbire telefonica intre mine si Mircea Lucescu, despre care va spun clar ca e pura inventie. Piturca e antrenorul nationalei si sper sa ramana si dupa ce batem in Feroe. Au aparut in presa zvonuri ca ar vrea sa renunte, dar pe mine nu m-a anuntat nimic.

 

Piti e om serios, imi spunea daca avea vreo intentie in acest sens, mai ales ca suntem in relatii foarte bune. Mereu inaintea meciurilor echipei nationale apar astfel de lucruri care vor sa destabilizeze. Unii oameni se bucura de rezultatul cu Lituania pentru ca au ceva cu mine, cu Lupescu si cu Piturca", a spus Sandu. "Toata lumea este afectata de scandaluri. Vom da replica la toate acuzele pe care le-am primit intr-o conferinta de presa pe care o vom organiza vineri! Oricum, eu nu comentez ce face Victor Piturca prin cazinouri. E treaba lui!".

Piturca a trisat cu ajutorul computerului!
Gigi Becali, un apropiat al lui Victor Piturca in urma cu sase ani, cand actualul selectioner era antrenor la Steaua, povesteste cum a trisat antrenorul la un cazinou bucurestean, fiind insa surprins de camerele de luat vederi si declansand un scandal care a "rasuflat" abia acum. "Ce a facut Piturca la cazinou n-a facut nimeni in tara asta, e dat naibii. A pus o camera de filmat intr-un pachet de tigari, toate cartile pe care le vedea dealerul, le vedea si el.

Ii comunica cineva din masina, care avea computer, ce carti vin. Asa e, ca in James Bond. Eu n-am avut tupeu s-o fac, a facut-o el. Pana la urma si-au dat seama, mergea la carti imposibile. Juca contra jocului de pana atunci, s-au prins ca e ceva in neregula", a spus Becali, care considera ca ar fi o "tampenie" schimbarea lui Piturca. "E abia inceputul. Piturca va califica echipa la Mondiale. Piturca a facut niste greseli cu Lituania, acel meci s-a pierdut din cauza lui, dar a fost si o zi proasta. Una e sa-l critici, alta e sa-l schimbi."

» Victor Piturca nu a dorit, ieri, sa faca nici un comentariu referitor la dezvaluirile de presa privind "actiunea cazinoul". El nu a iesit din hotel la obisnuita plimbare de relaxare din dimineata meciului, nu a raspuns la telefon si a evitat sa dea ochii cu reprezentantii presei, pretextand ca pregateste meciul cu Feroe.

Bogdan Costea
Bogdan Costeahttp://bogdan-costea
Bogdan Costea, sef departament Sport
Cele mai citite

Biden i-a spus lui Iohannis că ceva îl deRUTTEază

IlustrațieȘ Marian Avramescu Președintele Klaus Werner Iohannis s-a întors foarte deRUT(TE)at din Statele Unite ale Americii (SUA). Aceasta după ce președintele octogenar american, Joe Biden,...

One United Properties își umflă artificial profitul vânzând apartamentele către firmele pe care le deține. Implicat este și un bogătaș elvețian

Victor Căpitanu și Andrei Liviu Diaconescu susțin că profitul dezvoltatorului pe care îl dețin, One United Properties, va fi de 525 milioane de...

Trei oameni au murit și alți opt sunt răniți după un atac ucrainean asupra orașului Donețk

Cel puţin trei persoane au fost ucise şi alte opt au fost rănite sâmbătă într-o lovitură ucraineană asupra unui restaurant din oraşul Doneţk, ocupat...
Ultima oră
Pe aceeași temă