10.2 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăSpecialMilitaru: Clubul Dinamo, amendat cu 10.000 de lei legat de organizarea meciului...

Militaru: Clubul Dinamo, amendat cu 10.000 de lei legat de organizarea meciului de duminică

Marius Militaru a mai adăugat, pentru Mediafax, că unul dintre liderii galeriei dinamoviste, Elias Bucurică, reţinut duminică, a fost amendat cu 400 de lei în legătură cu incidentele de la partida Dinamo Bucureşti – Steaua Bucureşti, disputată pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare.

De asemenea, interdicţia de doi ani de a intra pe stadioane pentru Elias Bucurică a fost prelungită cu încă un an.

Militaru afirmase, duminică, faptul că Elias Bucurică a fost reţinut, duminică, de Jandarmerie, în urma unei altercaţii care a avut loc pe strada Barbu Văcărescu. “Elias Bucurică avea interdicţie de a intra pe stadion, dar a fost reţinut pentru incidentul petrecut în afara arenei”, afirmase Militaru.

În urma incidentelor de duminică, un bărbat a ajuns la spital cu fractură de piramidă nazală şi traumatism facial.

Bărbatul era într-un fast-food din Calea Floreasca şi, fiind deranjat de gălăgia pe care o făceau microbiştii, le-a atras acestora atenţia, moment în care patru suporteri dinamovişti i-au dau cu o sticlă în cap, a relatat www.stirileprotv.ro.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, a informat că victima nu era suporterul niciuneia dintre echipele care joacă duminică.

Potrivit oficialului Poliţiei, după incident, suporterii au dispărut, lăsându-şi victima căzută.

Site-ul www.stirileprotv.ro a precizat că alţi 15 suporterii dinamovişti au ajuns la Poliţie după ce au spart geamul unui autobuz pe de pe lina lui 153. Fanii s-au luat la îmbrânceală în autobuz, iar doi dintre ei au spart un geam. Şoferul autobuzului s-a dus direct cu ei la Secţia 19 Poliţie. Doi dintre ei sunt cercetaţi pentru distrugere.

Poliţiştii i-au amendat pe 13 dintre ei pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice, iar ceilalţi doi vor fi cercetaţi într-un dosar penal.

Cele mai citite

Secta Nicușor Dan e bântuită de sindromul cartofului de pe canapea

Cel mai recent sondaj de opinie din București, realizat de Sociopol, arată o constantă a ultimelor cercetări sociale: Nicușor Dan se menține la cota...
Ultima oră
Pe aceeași temă