11.7 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăSpecialMicrosoft ripostează. După Google+ urmează Tulalip?

Microsoft ripostează. După Google+ urmează Tulalip?

Ce este Tulalip? Dacă un angajat al Microsoft nu ar fi apăsat un buton greşit, săptămâna trecută, lumea nu şi-ar mai fi pus această întrebare. Proiectul Tulalip pare a fi răspunsul lui Bill Gates la Facebook şi Google+, scrie gather.com.

Pe site-ul socl.com a apărut, săptămâna trecută, prima pagină a proiectului Tulalip. Astfel, pentru o perioadă scurtă de timp, câţiva norocoşi au putut vedea cum va arăta următoarea reţea de socializare. Pe un fundal verde, putea fi observată o serie de fotografii cu tineri. Deasupra acestor imagini, se putea citi “Găseşte orice vrei şi împărtăşeşte ce ştii mai simplu ca niciodată”.

Site-ul permitea conectarea cu ajutorul conturilor de Facebook şi de Twitter, iar la apăsarea butoanelor respective apărea un anunţ care avertiza că Tulalip este o aplicaţie aflată în stadiul de experiment. De asemenea, în avertisment scria că applicaţia le permite utilizatorilor “să citească postări, să vadă pe cine urmăresc, să îşi updateze profilul şi să posteze tweeturi”. 

Site-ul ZDNet are altă părere despre Tulalip. Potrivit publicaţiei, avertismentul respectiv ar putea duce cu gândul la implementarea serviciului în platforma Windows Azure. Astfel, Tulalip ar fi doar o aplicaţie pentru Twitter.

După câteva ore, pe site-ul socl.com a apărut următorul anunţ: “Socl.com este un proiect de design intern al echipei Microsoft Research şi a fost publicat din greşeală pe Internet. Nu vroiam să facem asta, sincer”.

Cele mai citite

Simona Halep s-a retras oficial de la Madrid! „Experienţa îmi spune să nu mă grăbesc”

Simona Halep a anunţat că s-a retras de la turneul WTA 1.000 de la Madrid, care va avea loc în perioada 23 aprilie-5 mai. „Din...
Ultima oră
Pe aceeași temă