14 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialMichael Schumacher împlineşte 45 de ani. Fostul pilot se află în comă...

Michael Schumacher împlineşte 45 de ani. Fostul pilot se află în comă (VIDEO)

UPDATE. Managerul lui Michael Schumacher va fi audat, zilele următoare în cazul accidentullui fostului pilot.

Michael Schumacher împlineşte vineri 45 de ani. Echipa Ferrari a anunţat că va organiza “o manifestaţie în tăcere şi cu respect” pentru fostul pilot, la spitalul din Grenoble unde este internat germanu, potrivit B1TV.

“În aceste zile dificile şi cu ocazia zilei sale de naştere, cluburile Ferrari vor să îşi arate susţinerea faţă de Michael Schumacher, organizând mâine o manifestaţie în tăcere şi cu respect, în culoarea roşie, la Centrul Medical Universitar din Grenoble”, se a anunţat Ferrari pe Facebook.


// <![CDATA[
www_server_root = 'http://worker.contentchannel.ro/player';
if(typeof flowplayer == 'undefined') {
document.write('’);
document.write(”);
}
var domain = document.domain;
var domain_split = domain.split(‘.’);
var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + “.” + domain_split[domain_split.length-1];
document.write(unescape(“%3Cscript src=’http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayer_max/18f2a44c61cc4dad47679b4e25d8cc19/”+ cHannel_domain +”‘ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”));
// ]]>


content channel

Septuplul campion mondial Michael Schumacher, care va împlini vineri 45 de ani, a fost rănit grav într-un accident de schi, duminică, în staţiunea Meribel.

Germanul a fost operat până acum de două ori. Schumacher este în comă indusă, suferind de leziuni craniene, iar miercuri ataşatul său de presă, Sabine Kehm, a anunţat că starea germanului este stabilă.

Fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher a ajutat-o pe fiica unui prieten, înainte de accidentul de duminică, în care a fost rănit grav, relatează presa franceză.

Noi ipoteze ale accidentului

Chiar înainte de a cădea, Schumacher ar fi ajutat-o pe fiica unui prieten şi a ieşit în acest scop de pe traseul marcat. Schiurile lui Michael Schumacher s-au lovit de o piatră, conform Mediafax.

Citeşte şi: UPDATE. Starea lui Schumacher este stabilă

Germanul s-a dezechilibrat şi a căzut, lovindu-se cu partea dreaptă a capului de altă piatră. Patru minute mai târziu, când echipajul de salvare a sosit la faţa locului, Schumacher era conştient.

El era confuz, tâmpla dreaptă îi sângera şi mai avea o rană ce se întindea până în spatele capului. Fostul campion şi-a pierdut cunoştinţa în elicopterul cu care a fost transportat la spital.

Citeşte şi: UPDATE. Schumacher, rănit într-un accident de schi. Sportivul, traumatism cranian grav

Michael Schumacher, septuplu campion mondial, a fost rănit grav într-un accident de schi, duminică, în staţiunea Meribel. Germanul a fost operat până acum de două ori. Schumacher este în comă indusă, suferind de leziuni craniene, iar miercuri ataşatul său de presă, Sabine Kehm, a anunţat că starea germanului este stabilă.

Cele mai citite

VIDEO. Tenis sau fotbal? Al Nassr, victorie clară împotriva Al Wehda. Cristiano Ronaldo bifează al 66-lea hat-trick din carieră

Cristiano Ronaldo continuă să impresioneze în campionatul Arabiei Saudite, demonstrând încă o dată de ce este considerat unul dintre cei mai mari fotbaliști din...

Lumina Sfântă a fost adusă în Republica Moldova de un avion al României

Lumina Sfântă a fost adusă de la Ierusalim în Republica Moldova, în anul 2024, de un avion al României, anunță presa de la Chișinău. Cursa...

VIDEO. Inundațiile pun stăpânire pe Brazilia. Bilanțul se ridică la 75 de morți

Bilanțul victimelor ploilor abundente care au provocat inundații în statul brazilian Rio Grande do Sul din sudul țării a crescut la cel puțin 75...
Ultima oră
Pe aceeași temă