19.8 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSpecialMiami Open: Halep a învins-o pe Goerges. Cu cine va lupta în...

Miami Open: Halep a învins-o pe Goerges. Cu cine va lupta în faza următoare

UPDATE 22:15: Halep a învins-o, cu scorul de 6-4, 6-1, pe germana Julia Goerges şi s-a calificat în optimile de finală ale Miami Open.  În faza următoare, Halep va evolua cu britanica Heather Watson, locul 69 WTA.

Goerges are în general o singură intensitate a loviturilor, foarte tare. Mai foloseşte scurtele, cu succes, dar destul de rar. Aşa a început şi meciul cu Halep, lovind năpraznic din serviciu, cu dreapta şi cu reverul. A forţat-o pe româncă să stea departe de linia de fund şi tactica aceasta a mers până la 3-0 pentru ea, în setul I, cu break în ghemul al doilea. Însă Goerges nu poate să ţină acest ritm foarte mult şi precizia lovturilor ei scade treptat, conform news.ro.

Timidă la început şi ţinută la respect de adversară, Halep a arătat un joc din ce în ce mai agresiv, s-a concentrat mai bine în momentele cheie, a reuşit câteva lovituri spectaculose şi a egalat la 3. Apoi s-a jucat un ghem foarte lung, câştigat de sportiva română pe serviciul rivalei. Simona Halep s-a distanţat la 5-3, Goerges a redus la 5-4, dar germana nu a reuşit să fructice numeroasele mingi de break avute în ghemul următor, cedând setul cu 4-6, după 58 de minute.

Setul al doilea a fost un monolog Simona Halep. Goerges a reuşit un prim ghem pe serviciul ei, apoi s-a prăbuşit fizic şi mental şi Halep a câştigat şase ghemuri la rând, punând capăt întâlnirii, după o oră şi 35 de minute.

UPDATE 21.45: A început setul al doilea, iar românca o egalează rapid pe Goerges. 

UPDATE 21.00: În primul set, este egalitate, 3-3, după ce Simona a reușit să profite de câteva erori ale Juliei Goerges. Simona a reușit să câștige primul set. 

UPDATE 19.45:Antrenorul Simonei Halep, Darren Cahill, a dat asigurări că prezenţa Simonei pe teren în această seară nu e pusă sub semnul întrebării,potrivit Digi Sport. 

Halep acuzase dureri de stomac şi se retrăsese deja din competiţia de dublu de la Miami.

Citește și:  Miami Open: Simona Halep s-a retras de la proba de DUBLU

Simona s-a antrenat normal astăzi, astfel că există toate premisele ca la startul meciului să fie cât mai aproape de 100%.

Meciul va începe în jurul orei 20.30. 

—-

Simona Halep, locul 5 WTA şi cap de serie numărul 5, o va înfrunta, sâmbătă, pe  Julia Goerges, locul 66 WTA, în al treilea meci programat pe terenul 1, la Miami Open, nu înainte de ora 17.00.

Meciul lui Halep cu Goerges va fi transmis în direct de Dolce Sport 1. 

Halep a învins-o, joi noaptea, pe Daria Kasatkina, în turul 2 la Miami Open. 

Citește și: Miami Open 2016: Simona Halep, nemulțumită de performanța sa

Tot, sâmbătă, în primul tur la dublu masculin vor evolua şi principalii favoriţi Horia Tecău şi Jean Julien Rojer (România/Olanda) cu perechea franceză Jeremy Chardy/Fabrice Martin, în al treilea meci de pe terenul opt.

În primul tur la dublu feminin perechea Monica Niculescu/Margarita Gasparian (România/Rusia) va întâlni,  cuplul Monica Puig/Heather Watson (Puerto Rico/Marea Britanie) pe terenul 9, în al patrulea meci al zilei.

 

 

 

 

 

 

 

 

Cele mai citite

Două locuințe din localitatea Voroneț au fost cuprinse de flăcări

Un incendiu a afectat, sâmbătă, în ajunul Paştelui, două locuinţe din localitatea Voroneţ, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, potrivit...

Trupa Roxette are o nouă solistă. Per Gessle o confirmă pe Lena Philipsson ca fiind noua cântăreață a trupei

Lena Philipsson va fi noua solistă a trupei Roxette. Per Gessle a confirmat-o pe Lena în urma decesului co-fondatoarei Marie Fredrikkson în 2019. Conform informațiilor...

Un loc de parcare din Amsterdam a fost scos la vânzare cu 500.000 de EURO

Pare incredibil, dar în orașul Amsterdam, celebrul pentru frumusețea sa și pentru stilul său de viață vibrant, un loc de parcare poate ajunge să...
Ultima oră
Pe aceeași temă