12.8 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialMeniul de la nunta prinţului William, scos la licitaţie. Ce au servit...

Meniul de la nunta prinţului William, scos la licitaţie. Ce au servit invitaţii

Un meniu de la nunta prinţului William cu ducesa de Cambridge, care a avut loc în anul 2011, va fi pus în vânzare la o licitaţie, în 29 octombrie, de casa Nate D. Sanders. Preţul de pornire a fost fixat la 1.000 de dolari. informează contactmusic.com.

Citeşte şi: Prinţul George şi prinţesa Charlotte, foarte diferiţi. DEZVĂLUIREA prințului William despre copiii lui

Documentul, destinat invitaţilor cuplului regal, prezintă detalii despre cele trei feluri principale servite la recepţia care a urmat ceremoniei de nuntă, care au inclus somon marinat, fleică de miel şi un desert compus din îngheţată din miere, prăjitură cu cremă de vanilie şi fructe şi parfait de ciocolată.

La recepţie au fost servite şi vinuri scumpe, precum L’Hospitalet de Gazin, Pomerol şi Meursault Domaine Guyot-Javillier, iar la toastul ţinut în onorea mirilor invitaţii au fost serviţi cu şampanie rosé Laurent Perrier.

Citeşte şi: VIDEO + FOTO. Cum a fost prezentă prinţesa Diana la botezul nepoatei ei, prinţesa Charlotte

Meniul a fost tipărit pe o hârtie cartonată de culoarea fildeşului şi a fost decorat cu simbolul heraldic al tatălui mirelui, prinţul Charles, şi un chenar verde împletit cu auriu. 

Prinţul William, nepotul reginei Elizabeth a II-a, ocupă locul al doilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, după tatăl său, prinţul Charles. După căsătorie, în aceeaşi zi, prinţul William şi soţia lui au primit din partea suveranei britanice titlurile de duce şi ducesă de Cambridge.

 

 

Cele mai citite

Eclipsată de Rareș Bogdan, Iulia Albu ar putea da găina pe păun, pentru a se apropia de coloritul batistuțelor europarlamentarului

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Criticul de modă Iulia Albu a ajuns să fie extrem de invidioasă pe europarlamentarul Partidului Național Liberal (PNL) Rareș Bogdan. Coloratele batistuțe...

Iohannis o poate acuza pe Andra că i-a furat opera “Pas cu pas”

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Dacă își tot vede năruit visul de a ajunge secretar general al Alianței Atlanticului de Nord (NATO), iar cu meditațiile nu...
Ultima oră
Pe aceeași temă