16 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăInvestigații România LiberăMeghan Markle a fost prinsă în offside de englezi

Meghan Markle a fost prinsă în offside de englezi

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii „i-a spus lui Meghan că nu trebuie să renunțe la actorie sau să accepte îndatoririle regale” când s-a căsătorit cu prințul Harry.

Afirmația a fost făcută de biograful Prințesei Diana care contestă spusele fostei Ducese de Sussex că ar fi fost prinsă într-o capcană și că nu ar mai fi putut ieși în afara Casei Regale a Marii Britanii.

Regina i-ar fi spus Ducesei de Sussex că nu era obligată să fie membru cu normă întreagă al Familiei Regale când s-a căsătorit cu prințul Harry și era liberă să continue să practice actoria, a susținut biograful regal.

Ducesa i-a dezvăluit Oprei Winfrey într-un interviu de succes, luna trecută, că a fost forțată să renunțe la pașaport și la permisul de conducere când s-a alăturat familiei în 2018 și că uneori se simțea că e gata să se sinucidă și că e foarte singură.

Însă Andrew Morton, care a scris biografia de referință a prințesei Diana, a declarat podcast-ului Royally Obsessed că Ducesa nu a fost împiedicată să-și urmeze cariera sau viața privată, relatând că Majestatea Sa le-a dat Ducilor de  Sussex mai multe alternative pentru viața și activitatea alături de Familia Regală.

„Regina le-a dat Ducelui și Ducesei posibilitatea de a merge oriunde le-ar fi plăcut”, a spus domnul Morton. „Au avut un grad de libertate și alegere.

„Li s-a spus:„ Iată biletele pentru clasa întâi, alegeți în ce țară doriți să mergeți, vă vom face ambasadori ai tineretului pentru Commonwealth .”

„Iar lui Meghan i s-a pus în vedere:„ Dacă nu vrei să îmbrățișezi îndatoririle regale cu normă întreagă, poți fi oaspetele nostru și îți poți continua cariera în actorie. ”Aceste oportunități au fost tot timpul la dispoziția ei.”

Meghan ar fi mințit în interviul dat lui Oprah Winfrey

Ducesa i-a spus realizatoarei TV, Oprah Winfrey, că s-a simțit captivă la Palatul Kensington, susținând că „a părăsit casa de două ori în patru luni” în 2019, o afirmație contestată de domnul Morton.

Biograful lui Lady Di a afirmat că ducesa a fost adesea văzută cumpărând și mâncând la restaurantele din vestul Londrei.

Acesta susține că:„ Atunci când urmăream interviul, remarcam următoarele:„da, sentiment de izolare ”, „ da, sentiment de disperare ”, exact ceea ce îmi spunea Diana.

„Dar din nou, prietenii mei au spus că au văzut-o pe Meghan mergând de la supermarketul Whole Foods, aflat în strada Kensington High Street, cu saci cu alimente înapoi la Palatul Kensington.

„Nu părea aproape deloc ca o închisoare. Alți prieteni de ai mei au văzut-o ieșind afară cu amicii ei la restaurante, așa că mi se pare că a dus o viață normală. ”

Morton a mai susținut că Ducii de Sussex s-au grăbit să se retragă de la obligațiile vieții regale în 2020 și nu au luat în considerare pe deplin consecințele plecării.

„Cred că niciunul dintre ei nu și-a dat seama exact ce fac prin retragere și ce urmează să se întâmple.”, a mai spus el.

„Cred că faimosul avertisment al fratelui său mai mare, prințul William, care suna în felul următor :„întotdeauna să te gândești foarte bine la ceea ce faci ”, de care Harry nu prea s-a împiedicat, probabil că a fost oferit cu foarte multă afecțiune frățească.
Aceste noi dezvăluiri vin să facă lumină asupra interviului din martie.
Experții cred că destăinuirile au vrut să transmită că este vorba despre o problemă de familie. Însă, între timp, printre oamenii de rând, se delimitează tot mai clar două tabere.

La trei zile de la interviul în care cei doi au făcut dezvăluiri, Casa Regală Britanică a trimis un comunicat în care adoptă o atitudine împăciuitoare.

Punctele cheie, foarte importante din interviul lui  Oprah cu Harry și Meghan care au suscitat atenția opiniei publice au fost:

-Prințul de Walles a „încetat să își mai dorească să primească” apelurile telefonice ale  lui Harry după plecarea lor din rândul Familiei Regale

-Meghan s-a gândit la sinucidere, spunând că „pur și simplu nu mai voia să mai fie în viață”

-Meghan s-a plâns că ducesa de Cambridge, Kate Middleton, a făcut-o să plângă înainte de nunta ei

-Cuplul a fost căsătorit într-o ceremonie  privată cu trei zile înainte de nunta lor, oficiată de Arhiepiscopul de Canterbury

– Ducii de Sussex își doreau ca Archie să fie făcut prinț, astfel încât acesta să aibă un vitor sigur

– Regina nu a fost „nepăsătoare” la plecarea lor, a insistat Harry

– Cuplul așteaptă să li se nască o fetiță în această vară

– Prințesa Diana a prevăzut că va pleca din familia regală, a susținut prințul Harry

– Tot Harry a afirmat că familia regală are un „contract invizibil” cu presa tabloidă

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Premierul României, mesaj de Ziua Unirii cu Basarabia: “Istoria secolului trecut ne-a croit din nou destine diferite”

Premierul Marcel Ciolacu a transmis un mesaj cu prilejul Zilei Unirii Basarabiei cu România, 27 martie, mesaj în care afirmă că "Istoria secolului trecut...

Șefa Administrației Spitalelor București, la DNA

Directorul general al Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale București (ASSMB), Oana Sivache, s-a prezentat la sediul Direcției Naționale Anticorupție (DNA) pentru a fi audiată...

Rezultate fotbal: România a pierdut cu 2-3 în fața Columbiei. La EURO 2024 va înfrunta Ucraina

Naţionala de fotbal a României a fost învinsă de reprezentativa Columbiei cu scorul de 3-2 (2-0), loc marţi seara, pe Stadionul Civitas Metropolitano din...
Ultima oră
Pe aceeași temă