19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialMeci infernal pentru CS Tomis

Meci infernal pentru CS Tomis

Dupa o pauza de mai bine de doua saptamani, datorata echipei nationale, Liga Nationala de handbal feminin se reia in acest weekend. De fapt, etapa cu numarul XVIII incepe chiar azi, cand este programat prologul rundei. La Valcea, campioana ultimelor doua sezoane, Oltchim, primeste vizita echipei constantene CS Tomis. Partida este programata in devans deoarece valcencele au de jucat la finalul saptamanii in Liga Campionilor. Echipa de pe litoral merge in fieful campioanei in postura de victima sigura. Constantencele pregatite de Mircea Buca si Dumitru Musi nu prea au sanse in fata unei formatii care nu isi permite pasi gresiti in lupta pentru un nou titlu, lupta pe care o duce, de la distanta, cu Rulmentul Brasov.

 

Mai mult, valoarea echipei Oltchim este mult mai mare decat cea a gruparii de la malul marii, care nu face altceva decat sa aspire la un loc in viitoarea editie a Cupei Challenge. Tomitanele se afla pe locul cinci in clasament, pozitie ce permite participarea in sezonul viitor al acestei competitii. O infrangere cat se poate de probabila in meciul de la Valcea ar cobora echipa de pe litoral de pe acest loc si astfel constantencele vor relua de la capat lupta pentru obiectiv. Mai sunt insa suficiente runde pana la finalul campionatului si o noua participare constanteana in Europa este cat se poate de probabila.

» Confruntare
Tot in aceasta runda, dar duminica, celelalte reprezentante ale sud-est-ului in Liga Nationala au meciuri de o dificultate diferita. Dunarea Braila joaca in deplasare la cealalta candidata la titlu, Rulmentul Brasov in timp ce Otelul Galati primeste vizita celor de la Hidroconcas Buzau.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă