19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialMeci crucial pentru CVM Tomis

Meci crucial pentru CVM Tomis

»  Campionii de la CVM Tomis intalnesc, joi, pe Metallurg Zhlobin din Belarus.

»  Este meciul decisiv pentru intrarea in topul celor mai bune patru echipe din Europa.

Singura formatie romana de volei ce mai participa in competitiile continentale este Club Volei Municipal Tomis Constanta. Echipa de pe litoral este calificata in sferturile de finala ale Cupei Challenge.
Joi, de la ora 18.00, CVM intalneste in Sala Sporturilor din Constanta pe Metallurg Zhlobin, din Belarus, in ceea ce se anunta a fi o intalnire extrem de importanta pentru viitorul european al gruparii de la malul marii.
Directorul executiv al constantenilor, Serhan Cadar, a punctat caracterul extrem de important al intalnirii. "Este un meci extrem de important pentru formatia noastra, deoarece reprezinta ultimul pas spre final-four-ul competitiei", a declarat oficialul constantean, care a mai precizat ca CVM are un atu: date numeroase despre adversar, care a mai jucat anul acesta in compania unei echipe din Romania, VCM Piatra Neamt. Unul dintre principalii jucatori constanteni, Laurentiu Lica a declarat ca o victorie cu 3-0 in primul meci ar face din echipa de pe litoral principala favorita la calificare. "Este un avantaj ca jucam primul meci pe teren propriu. Cu ajutorul publicului, o victorie in numar minim de seturi ne-ar asigura moralul si avantajul necesar obtinerii unei calificari usoare in final-four", a declarat Lica.

» Tombola, in pericol
De aceasta data, oficialii constanteni au anuntat ca nu au pus la punct o noua tombola pentru spectatori, asa cum s-a intamplat la meciurile precedente. "Nu am pus la punct nici o tombola, dar pana la ora jocului se pot schimba multe. Noi speram sa continuam traditia si la meciul cu Zhlobin, dar pana acum nu este nimic stabilit", a spus directorul executiv al constantenilor.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă