25.2 C
București
sâmbătă, 13 iulie 2024
AcasăSpecialMazda lansează în România noua campanie de brand

Mazda lansează în România noua campanie de brand

După Salonul Auto de la Geneva, Mazda continuă lansările, de această dată fiind vorba despre noua campanie de brand ce va spune povestea companiei. Primul canal media utilizat este website-ul dedicat www.mazda.ro/povesteamazda/, pe lângă on-line, campania urmând să integreze în România şi mediile TV şi print. Site-ul va oferi o incursiune în detaliile brandului Mazda şi secretele care stau în spatele succesului său.

De exemplu, cum poate un producător auto, relativ mic, să aibă o influenţă atât de semnificativă asupra industriei auto? Unul dintre răspunsuri este istoria Mazda care sfidează convenţiile, gândind într-o manieră ieşită din tipare. Într-un clip video Masahiro Moro, Executive Officer pentru Vânzări Globale şi Marketing, vorbeşte despre cum depăşirea provocării reconstruirii oraşului în 1945 a lăsat o amprentă de neşters asupra locuitorilor din Hiroshima şi a devenit o parte importantă din spiritul Mazda.

Sfidarea cu success a convenţiilor şi produse inovatoare

Numai Mazda putea lucra aproape un deceniu la un roadster mai uşor când nimeni nu le mai producea, pentru ca apoi să surprindă lumea cu noul MX-5 care a uimit cu dinamica remarcabilă. Pe noul website Kijima-san explică cum conceptul Jinba Ittai – călăreţul şi calul ca un singur întreg – a avut un rol esenţial în a realiza acest lucru.

Mazda a continuat provocarea construirii de modele mai uşoare după MX-5 şi 18 ani mai târziu a lansat actuala Mazda2, care a schimbat industria auto fiind cu aproximativ 100 de kg. mai uşoară, mai sigură şi mai dinamică faţă de modelul predecesor. Managerul de Program Mazda2, Shigeo Mizuno spune cum a fost atinsă această perfomanţă impresionantă.

„Noua campanie de brand şi noul website”, a declarat Jeff Guyton, Preşedinte şi CEO Mazda Motor Europe, „reprezintă maniera noastră de a povesti. Este prima fază a unei abordări integrate, care va descrie ceea ce este extraordinar la produsele Mazda şi va oferi totodată cosumatorilor motive de a crede în Mazda şi în oamenii săi.”

• Un now website va evidenţia spiritul din spatele brand-ului Mazda
• Istoria Mazda care a sfidat convenţiile cu noile produse inovatoare
• Filosofia Mazda Zoom-Zoom prin cuvintele celor care o realizează

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă