3.1 C
Bucharest
Monday, 27 November 2023
HomeSpecialMatthew McConaughey și Anne Hathaway în "Serenity", sub regia lui Steven Knight

Matthew McConaughey și Anne Hathaway în “Serenity”, sub regia lui Steven Knight

Actorii Matthew McConaughey și Anne Hathaway negociază pentru rolurile principale ale unui nou thriller sexy noir, "Serenity", ce va fi regizat de Steven Knight, cel care semnează și scenariul, conform deadline.com preluat de agerpres.

Filmul spune povestea misterioasă a căpitanului unui vas de pescuit al cărui trecut începe să-i distrugă viața simplă pe care o duce într-o insulă caraibiană. Filmările vor începe în cursul verii.

Cei doi actori au mai făcut echipă în superproducția "Interstellar" (2014). Matthew McConaughey va putea fi văzut în curând și în drama "Gold" dar și în adaptarea studiourilor Sony după romanul The Dark Tower de Stephen King. 

Anne Hathaway va putea fi urmărită în curând în filmul SF "Colossal". Ea joacă și în producția "Ocean's Eight" a studiourilor Warner Bros, ce va fi lansată în cursul anului viitor. 

"Serenity" va fi cel de-al treilea film regizat de Steven Knight, după producțiile "Locke", cu Tom Hardy (2013) și "Redemption" cu Jason Statham (2013). De asemenea, Knight este creierul din spatele seriei cu gangsteri "Peaky Blinders" dar și al serialului "Taboo" cu Tom Hardy.

Cele mai citite

Strict Secret: Rusia se implică într-un domeniu strategic al României

Clubul de Presă a anunțat că îl susține pe jurnalistul Liviu Alexa împotriva tentativei de șantaj la care este supus în urma articolelor sale...

Tensiuni geopolitice. Conflictele și calendarul încărcat de alegeri, elemente-cheie ce agită economia mondială în 2024

Riscurile geopolitice vor fi principala amenințarea la adresa perspectivelor economice pentru 2024, ținând cont că războaiele la scară largă converg cu o serie de...

România, alături de Congo și Tanzania, piețe pentru făina din Republica Moldova

În timp ce grâul autohton se află în silozuri, România importă cantități importante de făină din Republica Moldova și Ucraina. Urmarea: peste 200...
Ultima oră
Pe aceeași temă