12.2 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialMassive Attack, show cu superefecte vizuale

Massive Attack, show cu superefecte vizuale

Trupa britanică va urca din nou pe scenă la Bucureşti, duminică, de la ora 19.00, la Zone Arena.

Iniţiatorii stilului trip-hop, duetul format din Robert „3D” Del Naja şi Grant „Daddy G” Marshall, sunt recunoscuţi pentru show-urile lor explozive date de acordurile electronice, dar şi de vizualurile cinematice care încorporează mesaje cu referiri la persecuţii politice şi drepturi civile.
Cei doi artişti vor primi la Bucureşti suportul a nouă muzicieni, ce li se vor alătura pe scena Zone Arena. Line-up-ul include doi baterişti, un percuţionist, un basist, doi chitarişti şi trei invitaţi speciali pentru părţile vocale. Printre aceştia se numără unul dintre cei mai vechi colaboratori ai trupei, o figură legendară, cântăreţul de muzică reggae Horace Andy. Show-ul Massive Attack parte din turneul „Heligoland Tour 2010″, a fost conceput şi produs cu un bu¬et de peste două milioane de lire sterline de renumitul colectiv United Visual Artists, cu care trupa colaborează de peste şapte ani. Potrivit organizatorilor, mai sunt disponibile doar 300 de tichete în faţa scenei.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă