15.9 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăSpecialMaşini căzute în prăpastie

Maşini căzute în prăpastie

Un autoturism care se deplasa, la 30 iulie 2016, pe DN1 în zona Posada a căzut într-o râpă de la o înălţime de aproximativ 20 de metri, echipajele ISU intervenind pentru scoaterea din maşină a două persoane. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, Marius Mihai, în autoturism se aflau două persoane rănite, dar conştiente. La faţa locului au intervenit două echipaje de descarcerare şi o ambulanţă SMURD, a precizat sursa citată. 

Cele mai grave accidente cu autoturisme care s-au răsturnat în râpe, în perioada 2010-2016, potrivit unei cronologii realizate de Agerpres

10 februarie 2016 – Un tânăr de 17 ani a murit, iar alţi trei au fost răniţi, după ce maşina în care erau a ieşit de pe şosea, a căzut într-o râpă de la marginea drumului, pe DN2, în apropiere de municipiul Suceava. Maşina în care se aflau victimele a efectuat o depăşire neregulamentară. 

9 octombrie 2015 – Un tânăr în vârstă de 27 de ani a murit după ce a scăpat de sub control maşina cu care se deplasa pe un drum forestier, vehiculul răsturnându-se într-o râpă de aproximativ 12 metri, pe drumul forestier Holohoşca din localitatea Sadova, judeţul Suceava. 

27 iulie 2015 – Un bărbat de 35 de ani a murit, după ce a căzut cu maşina într-o prăpastie din Munţii Baiului, pe un drum periculos dintre Azuga şi Valea Doftanei. 

15 aprilie 2015 – Un bărbat a murit şi alte trei persoane au fost rănite în localitatea Curteşti, judeţul Botoşani, după ce un autoturism care a intrat în depăşire neregulamentară a încercat să evite ciocnirea cu un alt autoturism care venea din faţă şi s-a răsturnat în râpă. 

16 aprilie 2014 – Două persoane, tată şi fiu, au murit după ce s-au răsturnat cu maşina într-o râpă, în localitatea Lepşa din judeţul Vrancea. Şoferul care conducea o maşină încărcată cu lemne a pierdut controlul volanului, iar impactul a fost extrem de puternic. 

26 decembrie 2012 – O persoană a murit, iar alte patru au fost transportate la spital, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat într-o râpă adâncă de patru metri, în apropiere de Moreni, judeţul Dâmboviţa. Accidentul a avut loc pe DJ 720, din cauza vitezei excesive. 

26 iulie 2011 – Un muncitor care lucra la modernizarea DJ177, din judeţul Suceava, a murit, după ce s-a răsturnat cu maşina într-o râpă adâncă de 7-8 metri, în localitatea Poiana Micului. 

17 octombrie 2010 – Două persoane au murit şi una a fost rănită, după ce o maşină s-a răsturnat într-o prăpastie din zona Pasul Ciumarna, judeţul Suceava. Cauza accidentului a fost neadaptarea vitezei la condiţiile de trafic, cu un carosabil umed. 

Cele mai citite

Florin Piersic a fost transferat de la Cluj la Spitalul Matei Balș din București

Actorul Florin Piersic a fost adus marți seară la București, cu o aeronavă SMURD, pentru a fi internat la Institutul Național de Boli Infecțioase...

Borussia Dortmund e prima finalistă a Ligii Campionilor la fotbal după 1-0(0-0) cu PSG

Borussia Dortmund s-a calificat în finala Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (0-0), marţi seara,...

Regele Charles al III-lea nu-l va întâlni pe Prințul Harry din cauza programului foarte încărcat al monarhului

Prințul Harry nu se va întâlni cu tatăl său, Regele Charles al III-lea, în timpul vizitei pe care o efectuează în prezent în Marea...
Ultima oră
Pe aceeași temă