15.8 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialMaşină nouă pentru Victor Ponta la raliuri

Maşină nouă pentru Victor Ponta la raliuri

Campionatul Naţional de Raliuri se va relua în week-end-ul 8-9 aprilie, când este programat Raliul Braşovului, “Tess Rally”, prima etapă a sezonului 2011. Un echipaj care a fost mereu în prim-plan în ultimii ani, în special la Cupa Dacia Logan şi Grupa A, competiţii pe care le-a câştigat, Edwin Keleti şi Victor Ponta, va lua startul în acest sezon cu o nouă maşină, Mitsubishi Lancer Evo X. „Este practic un nou început pentru noi. Chiar dacă nu este prima dată când pilotez o maşină cu transmisie integrală, este primul sezon în care ne aliniem la start cu o astfel de maşină”

Sezon de acomodare

“Suntem foarte fericiţi că reuşim să facem pasul spre grupa N. Echipa şi-a dovedit deja profesionalismul în pregătirea maşinii pentru concurs, aşa că noi avem foarte multă încredere în experienţa lor”, a declarat Keleti. Doar cu optimismul, Keleti şi Victor Ponta nu pot face foarte multe în acest sezon şi sunt conştienţi că în campionatul 2011 va fi vorba doar despre o acomodare. “Cred că 2011 va fi un sezon de acomodare. Ne propunem să descoperim maşina fără a ne impune obiective sportive prea ambiţioase”, a mai spus Edwin Keleti. Campionul en-titre al campionatului naţional de raliuri este maghiarul Gergo Szabo, cel care s-a impus, anul trecut, pentru a doua oară consecutiv.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Blat PSD-PNL la alegerile locale din Maramureș

Coaliția PSD-PNL s-a rupt la București, însă în țară alianța merge „unsă” și un exemplu elocvent este situația din Maramureș. După arestarea edilului de...
Ultima oră
Pe aceeași temă