16 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăSpecialMarian Pană: "Nu trebuie să dramatizăm"

Marian Pană: “Nu trebuie să dramatizăm”

Cele două înfrângeri ale Universităţii Cluj din acest început de sezon au tulburat serios apele la una dintre cele mai iubite echipe din Ardeal. Suporterii au stricat antrenamentul de la începutul săptămânii pentru a-l „atenţiona” pe antrenorul Marian Pană în privinţa viitorului, dar tehnicianul „şepcilor roşii” nu este îngrijorat de avertismentul acestora. „Echipa nu este încă închegată, cert e că avem nevoie de rezultate pentru a prinde încredere. Înţeleg reacţia fanilor, sunt de acord cu ea, vreau să discut cu ei, dar nu sunt de acord cu jignirile. Nu au trecut decât două etape şi nu cred că este cazul să dramatizăm, pentru că încă mai putem redresa situaţia. Îmi asum şi îmi voi asuma toate rezultatele echipei. Eu sunt convins că suporterii adevăraţi vor veni vineri la stadion şi ne vor susţine, iar eu voi încerca să le transmit din starea mea pozitivă jucătorilor că pot câştiga acest meci. Trebuie să dăm totul pe teren şi să ne putem privi în ochi la final”, a declarat antrenorul „studenţilor”, sprijinit, cel puţin la nivel declarativ şi de către finanţatorul Florian Walter.

Victorie sau emoţii

Universitatea Cluj trebuie să se reabiliteze în faţa unui adversar incomod pentru echipele mari în sezonul trecut, FC Vaslui, dar care a început acest campionat cu o victorie şi un egal. „Sunt conştient că doar rezultatele mă vor ţine în funcţie la „U” Cluj şi singura variantă rămâne victoria cu Vasluiul. Cu toate că stăm puţin mai rău la capitolul atitudine, putem recăpăta încrederea în noi cu un succes vineri. Este un meci greu pentru că noi suntem într-o situaţie grea. Aştept mai mult şi de la jucătorii cu experienţă în anumite momente, să tragă echipa după ei. O victorie ne-ar da alt moral pentru viitor”, este convins Marian Pană. Clujenii vor pleca joi înspre Alba Iulia, acolo unde vor pregăti meciul împotriva lui FC Vaslui, care va avea loc vineri, de la ora 18:00.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Instalațiile sanitare – Cum să le alegem pe cele mai calitative în funcție de buget

Un element esențial în amenajarea unei băi este bateria de chiuvetă baie. Cunoscută și sub...

În ce condiții ar putea da România un sistem Patriot Ucrainei

Iohannis a declarat că inclusiv liderul de la Casa Albă ”a adus această chestiune în discuție”, iar președintele român a spus că este ”deschis...

Dispute pe salariu minim european. PSD anunță că se majorează din vară, PNL ar vrea discuții cu companiile

Implementarea salariului minim european trebuie finalizată până la sfârșitul anului, însă PSD promite să realizeze această majorare de la 1 iulie, în timp ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă