4.4 C
București
luni, 4 martie 2024
AcasăSpecialMari actori pe scena oradeana, de sarbatori

Mari actori pe scena oradeana, de sarbatori

Actorii Teatrului National “I.L. Caragiale” din Bucuresti vor juca, intre Craciun si Anul Nou, pe scena Teatrului de Stat din Oradea, in spectacolul “Curat … murder, coane Fanica!”. Potrivit directorului Teatrului de Stat, Lucian Silaghi, piesa se doreste a fi un cadou de sarbatori pentru iubitorii de teatru si ca dovada pretul biletelor este mai mic decat cel practicat in alte orase cu ocazia turneului facut cu aceasta piesa.
“Curat … murder, coane Fanica!”, se va juca pe data de 28 decembrie. Din distributie fac parte mari actori ai teatrului romanesc care au umplut in permanenta salile de teatru oradene. Astfel, Radu Beligan, Marin Moraru, Gheorghe Dinica, Monica Davidescu, Grigore Gonta, Silvia Nastase si Alexandru Georgescu ii vor delecta pe oradeni intre sarbatori. Regia spectacolului este semnata de Grigore Gonta. Pretul unui bilet este de 35 de lei noi, indiferent de locul din sala. “Acest spectacol se doreste a fi un un cadou pentru oradeni. Ca institutie de cultura am considerat ca era lucrul cel mai deosebit sa aducem aceasta piesa jucata de mari actori. Totodata, nici pretul nu este prohibitiv, ba mai mult practicam preturi mai mici decat in alte orase unde s-a jucat piesa”, a declarat directorul institutiei de cultura, Lucian Silaghi. El a spus ca deja au fost vandute 100 de bilete si din experienta spectacolelor trecute jucate de actorii distribuiti in “Curat … murder, coane Fanica!” piesa se anunta un succes. “Vara anului trecut s-a jucat “Take, Ianke si Cadir” si sala a fost arhiplina, am fost nevoiti sa punem scaune inclusiv pe interval”, a mai spus directorul Teatrului de Stat Oradea.

Cele mai citite

Stenograme incendiare. PNL pune în cârca PSD legiferarea traseismului

Ședință incendiară, duminică, la PNL. Dacă în ceea ce privește data la care vor avea loc alegerile prezidențiale, liberalii au fost de acord...

Ce facem cu Transnistria?

Ce a vrut să spună Serghei Lavrov, când a declarat că guvernul de la Chișinău o ia pe urma celui de la Kiev? Prezent...
Ultima oră
Pe aceeași temă