12.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialMama poliţistului Bogdan Gigină: “Nevinovat, domnule Oprea, este copilul meu care a...

Mama poliţistului Bogdan Gigină: “Nevinovat, domnule Oprea, este copilul meu care a murit pe o şosea plină de apă într-o baltă de sânge”

Carmen Gigină, mama poliţistului care a murit în timp ce se afla în coloana oficială care îl însoţea pe Gabriel Oprea, a scris pe Facebook că fiul ei „se afla acolo la ordin, nu era la plimbare”. Fostul ministru de Interne s-a declarat nevinovat la ieșirea de la DNA.

„Sînt nevinovat, repetă domnul Gabriel Oprea pentru a nu ştiu cîta oară în decursul celor doi ani de cînd copilul meu nu mai călca pămîntul. Nevinovat, domnule Oprea, este copilul meu care a murit pe o şosea plină de apă într-o baltă de sînge, după 12 ore de program; după ce timp de ore v-a aşteptat în dispozitiv cu hainele ude pentru ca dumneavoastră să ajungeţi în siguranţă acasă. Este ca şi cum aţi fi urcat un orb pe motor şi i-aţi fi cerut să vă deschidă drumul. Casca nu era funcţională, era în ora 12 de program, solicitarea verbală a lui de a se retrage din dispozitiv nu a fost acceptată, iar de "coloană oficială" nu poate fi vorba. Aşa este: gropile nu au fost semnalizate…dar copilul meu se află acolo la ORDIN, nu era plecat la plimbare!”, a scris Carmen Gigină pe pagina sa de socializare.

Fostul ministru al Afacerilor Interne Gabriel Oprea a venit, vineri seară la DNA, pentru a da declaraţii în dosarul privind moartea poliţistului Bogdan Gigină. Oprea a declarat, la ieşirea din sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), că a spus adevărul în faţa anchetatorilor şi că se consideră nevinovat, potrivit Mediafax.

Conform DNA, la momentul producerii accidentului, victima Gigină Bogdan-Cosmin făcea parte dintr-un dispozitiv de însoţire al ministrului Oprea Gabriel.

 

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă