16.9 C
București
luni, 15 aprilie 2024
AcasăSpecialMâine începe la Sala Palatului Târgul Project Expo care promite aducerea la...

Mâine începe la Sala Palatului Târgul Project Expo care promite aducerea la un loc a extremelor pietei imobiliare

Pentru ca toamna este anotimpul in care locuintele de inchiriat sunt la mare cautare, Targul Imobiliar Project Expo aduce la standurile sale si companii care ofera garsoniere si apartamente dedicate studentilor in cautarea unui camin …provizoriu. Astfel, veti gasi garsoniere de inchiriat cu preturi care pleaca de la 100 euro/luna.

La polul opus se afla o vila al carui pret de inchiriere se ridica la 15.000 euro lunar. Casa cu 13 camere se afla in zona Piata Victoriei, iar proprietarul este dispus sa o si vanda pentru 3.300.000 euro.

Daca aceasta este cea mai scumpa vila ofertata in cadrul Project Expo, nu putem sa nu vorbim si de cea mai ieftina, care are un pret de 50.000 de euro si se afla in ansamblul Flamingo Park, in Corbeanca. Casa are 125 metri patrati, 2 dormitoare, un living si trei bai. Dezvoltatorul ofera si varianta unor rate cu avans ZERO si o rata lunara de 350 euro pentru 25 de ani. Bineinteles exista si posibilitatea platii unui avans care in mod automat va scadea cuantumul ratei, sau prelungirea duratei pe care se plateste aceasta rata.

Vile ofera si Sud Imobiliar Expert, care da clientilor posibilitatea de a-si alege locuinta ideala din cele peste 1000 de oferte pe care le are in portofoliu. De exemplu, in ansamblul New house villas se afla case insiruite, cu 4 camere, 139 mp utili si 90 mp teren la 79.000 euro. Aceeasi companie ofera si apartamente in mai multe complexuri rezidentiale din zona de sud a Capitalei, cu preturi care pleaca de la 20.000 euro. Tot in zona de sud se afla si Studio Plus Residence, un proiect imobiliar complex, aflat la etapa cu numarul sapte si care se desfaşoara pe un teren in suprafata totala de 10.000 mp şi va avea in componenta un numar de 7 blocuri cu peste 400 de apartamente. Si Cartierul Nou Rahova se va imbogati cu un nou proiect rezidential. Astfel, lucrarile de constructie la ansamblul de locuinte Dream Residence 5 vor incepe in curand.

La capitolul lansari intra si  ISG RESIDENCE, cea mai noua constructie rezidentiala din zona Parcului Carol, la doar 5 minute de statia de metrou Eroii Revolutiei. Imobilul va avea un regim de inaltime de P+4E+5R – 4 etaje si al cincilea retras, parcare si lift. Garsonierele au preturi cuprinse intre 44000 euro si 49000 euro, iar apartamentele au preturi care pleaca de la 59000 euro si suprafete de la 42 mp. 

Ridicat la cativa pași de Parcul Tineretului din București, ansamblul rezidential „The Park” este unul dintre cele mai noi ansambluri rezidentiale din Bucuresti si se afla pentru prima oara la un targ imobiliar. Proiectul va cuprinde patru blocuri, cu 460 locuinte. Prima cladire a fost deja data in folosinta și include 69 apartamente și studio-uri, cu suprafete intre 48 și 108 metri patrati. Urmatoarele imobile vor fi finisate in urmatorii trei ani, respectand cele mai inalte standarde in materie de izolare termica și siguranta. Factura pentru incalzirea unui apartament cu doua camere din The Park este de aproximativ 70 lei in sezonul rece, una dintre cele mai mici valori din piata. Noul proiect rezidential din Bucuresti va fi unul verde, punandu-se accentul pe consumul redus de energie. Printre masurile luate de companie se numara iluminatul LED in spatiile comune. De asemenea, fiecare apartament este dotat cu o centrala termica cu condensare, marca Viessmann si poate include, la cerere, un sistem de control al temperaturii la interior prin intermediul unei aplicatii numita Smart House. Cu ajutorul aplicatiei utilizatorii pot controla centrala de la distanta, prin intermediul unui smartphone. Suprafetele locuintelor sunt cuprinse intre 48 si 108 mp, preturile incepand de la 55.000 euro pentru o garsoniera, cu TVA inclus. Un apartament de doua camera costa 75.000 euro, unul de trei 95.000 euro, in timp ce pentru 4 camere un client trebuie sa plateasca 120.000 euro.

Tot in zona parcului Tineretului se afla si un imobil construit de catre Magecon, care ofera apartamente de 2,3,4 camere la pretul de 850 euro/ mp.

Si Metropolitan Residence vine cu proiecte noi, in zone semicentrale. De exemplu Metropolitan Aviatiei, care propune apartamente noi, decomandate, cu bucataria inchisa, cu suprafete mari (de la 67,60 mp pana la 78,29 mp utili cu balcon pentru 2 camere, respectiv de la 94,23 mp la 120 mp utili cu balcon pentru 3 camere, precum si 138,44 mp utili cu balcon pentru duplexuri cu 4 camere). Preturile pleaca de la 97.000 euro si ajung pana la 199.000 euro pentru un duplex cu 4 camere. Pentru clientii middle-class acelasi dezvoltator va construi alte doua ansambluri rezidentiale, unul in zona Theodor Pallady, langa Policolor, unde pretul minim pentru o garsoniera este de 40.500 euro si un altul in cartierul Aparatorii Patriei cu preturi care pleaca de 42.500 euro.

Din peisaj nu vor lipsi principalii finantatori ai cumpararii si constructiei de locuinte, bancile.
La Targ, BRD – Groupe Societe Generale va aduce vesti bune din imobiliare prezentand la standul propriu, direct celor interesati, atat oferta proprie de credite imobiliare din gama « Habitat », cat si creditele «Prima Casa».

Toate aceste oferte, dar si multe altele, vor fi valabile doar pe perioada desfasurarii Targului Imobiliar PROJECT EXPO, care are loc la Sala Palatului in perioada 19-21 septembrie. Intrarea este libera iar programul pentru vizitatori este cuprins intre orele 10,00 – 18,00 vineri si sambata, iar duminica 10,00-16,30.

Pentru detalii suplimentare www.projectexpo.ro

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă