31.9 C
București
miercuri, 17 iulie 2024
AcasăSpecialMAI organizează ”Ziua porților deschise” de 1 Iunie. Traficul în zona sediului...

MAI organizează ”Ziua porților deschise” de 1 Iunie. Traficul în zona sediului central va fi închis

Ministerul de Interne organizează,  la 01 iunie 2016,  “ Ziua Porţilor Deschise pentru Copii ”. Evenimentul va avea loc în intervalul orar 08:00 – 16:00, la sediu central din Piaţa Revoluţiei nr. 1A, sector 1. Traficul rutier va fi restricţionat înepând cu data de 31 Mai 2016  orele 20:00, până pe 1 IUNIE 2016 orele 17.00 pe str. Academiei  între str. Dem I. Dobrescu şi  str. Ion Câmpineanu.

 

Brigada Rutieră a Capitalei solicită conducătorilor de autovehicule să evite să circule în perimetrul adiacent traseului de desfăşurare a maratonului, iar cetăţenilor să opteze pentru mijloacele de transport în comun, renunţând la deplasarea cu autovehiculele personale.

 

Totodată, poliția solicită conducătorilor de autovehicule următoarele:

* să îşi păstreze calmul şi să nu claxoneze abuziv în cazul în care se află în zone aglomerate;

* să respecte semnalele agenţilor de poliţie rutieră care dirijează traficul pentru asigurarea fluenţei şi recomandările poliţiştilor care se află în punctele de deviere;

Pietonii sunt rugaţi să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă pe la locurile marcate, la culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunt siguri că intenţia lor de a traversa a fost observată de către şoferi.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă