21.1 C
București
vineri, 5 iulie 2024
AcasăSpecialMai multe bidoane cu cocaină, eşuate pe plajele sud-africane

Mai multe bidoane cu cocaină, eşuate pe plajele sud-africane

Poliţia sud-africană a anunţat, vineri, că va intensifica supravegherea plajelor din jurul oraşului Mossel Bay (sud-vest), unde de la Crăciun au ajuns patru bidoane ce conţineau cocaină, informează Mediafax.

„Ne-am crescut vigilenţa pe mare şi pe uscat. Elicoptere ale poliţiei vor patrula în zonă”, a afirmat Malcolm Pojie, un purtător de cuvânt al poliţiei regionale.

El a explicat agenţiei Sapa că patru bidoane ce conţineau fiecare câte 25 de pachete de cocaină de un kilogram fiecare au fost găsite pe plajele din împrejurimile Mossel Bay începând din după-amiaza zilei de Crăciun.

Cocaina, care este în continuare analizată de laboratoarele poliţiei sud-africane, a fost estimată la 68 de milioane de ranzi (4,7 milioane de euro), a adăugat purtătorul de cuvânt.

Bidoanele ar putea proveni de pe un vapor care naviga în larg, portul Mossel Bay fiind în mod obişnuit mai puţin supravegheat decât Durban, Port Elizabeth sau Cape Town. „Este o posibilitate”, a subliniat căpitanul Pojie.

Cele mai citite

Keir Starmer, liderul care promite o nouă Eră pentru Partidul Laburist și Marea Britanie

De la procuror-șef la lider politic, Starmer are rădăcini modeste și este descris ca fiind respectuos, auster și ușor plictisitor Carieră și critici Potrivit sondajelor, Keir...

Macron s-a umflat prea tare la categoria Cocoș galic și își dă cu stânga-n extrema dreaptă

Ilustrație: Marian Avramescu Președintele Republicii Franceze, Emmanuel Macron, care și-a umflat mușchii la categoria Cocoș galic, pentru a-l impresiona pe liderul de la Kremlin,...

După ce data alegerilor a fost stabilită, începe căutarea candidaților prezidențiali

Coaliţia de guvernare a anunțat, ieri, calendarul electoral pentru alegerile prezidenţiale şi parlamentare. Liderii PSD și PNL au stabilit organizarea alegerilor prezidențiale pe 24...
Ultima oră
Pe aceeași temă