20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialMagazin de "vise" prădat la Timişoara

Magazin de „vise” prădat la Timişoara

Un magazin de „vise” aflat în zona Complexului Studenţesc din Timişoara a fost jefuit, luni dimineaţă, de un bărbat necunoscut, care a ameninţat vânzătorul cu un cuţit, a înşfăcat încasările şi câteva plicuri cu substanţe etnobotanice, după care s-a făcut nevăzut la bordul unei maşini.

Individul a sunat la uşa magazinului după miezul nopţii, în jurul orei 02.00, şi a spus la interfon că doreşte să cumpere un anumit tip de substanţe halucinogene, pe care le-a şi identificat cu denumirea exactă. Acest lucru l-a determinat pe vânzător să creadă că are de a face cu un client obişnuit al magazinului şi i-a deschis uşa. Imediat, înauntru s-a năpustit o namilă de om, de peste 1,90 m şi 100 kg, care a scos un cuţit şi l-a ameninţat cu moartea pe tânărul din spatele tejghelei, după care s-a „autoservit” cu încasările şi câteva mostre din marfa de pe raft şi a fugit. În tot acest timp, după cum a relatat un martor ocular, un alt individ ţinea „de şase” în faţa magazinului.

Ce cred anchetatorii

Anchetatorii cred că atacul a fost dat de un client obişnuit al localului, dependent de droguri etnobotanice, care a intrat în sevraj şi nu avea bani pentru achiziţionarea legală a acestora. „Deocamdată nu se cunoaşte cu exactitate câţi bani s-au furat din casă şi valoarea drogurilor sustrase de pe raft”, spun poliţiştii. Acest caz vine la doar o săptămână după ce, tot în Timişoara, un tânăr de etnie rromă a jefuit o măcelărie.

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă