12.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialMAE atenţionează că traficul aerian din Grecia ar putea fi perturbat sâmbătă

MAE atenţionează că traficul aerian din Grecia ar putea fi perturbat sâmbătă

MAE atenţionează cetăţenii români care vor să călătorească în această perioadă în Grecia că operatorii eleni de trafic aerian au anunţat o serie de acţiuni de protest, care ar putea conduce la apariţia unor perturbări ale traficului aerian, vineri şi în perioada imediat următoare.

“Ministerul Afacerilor Externe atenţionează cetăţenii români care doresc să călătorească în această perioadă în Republica Elenă că operatorii eleni de trafic aerian au anunţat o serie de acţiuni de protest, care ar putea conduce la apariţia unor perturbări ale traficului aerian în cursul zilei de 7 octombrie 2011, precum şi în perioada imediat următoare”, se arată într-un comunicat transmis de MAE.

Pentru a evita situaţiile neplăcute, cetăţenii români sunt sfătuiţi să contacteze, în prealabil, compania aeriană pentru reconfirmarea orarului.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă