11 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSpecialMacel pe Emirates

Macel pe Emirates

Fara Cesc Fabregas, accidentat in ultima partida jucata in Premier League, Arsenal parea sa aiba o misiune destul de grea in tentativa de a remonta infrangerea din meciul tur, 2-1 pentru FC Porto. Emotiile fanilor s-au risipit insa repede, dupa doar zece minute de joc, o data cu golul lui Bendtner. Din acel moment, pe teren a existat doar o singura echipa, "Tunarii" oferind un spectacol de zile mari, incheiat cu o victorie categorica, 5-0.
Mult mai palpitant a fost celalalt meci al serii. Fiorentina a jucat  bine si a fost foarte aproape de o calificare care ar fi salvat intreg sezonul. A condus cu 2-0 si 3-1, scoruri la care prezenta in sferturile de finala era asigurata. Totul s-a naruit in minutul 65, atunci cand Robben a prins un sut fantastic si a stabilit scorul final, 3-2. Astfel, Bayern München merge mai departe, iar italienii raman cu prestatia foarte buna a lui Jovetic, autor a doua goluri si privit de tifosi ca un bun urmas al lui Mutu.

 

Dupa meci, antrenorul bavarezilor era multumit de calificare, dar nu si de jocul echipei sale: "Am facut o multime de greseli individuale in aparare si din acest motiv jocul a fost complicat. Nu a fost un meci usor, dar in repriza secunda am pastrat balonul mai mult si am inscris doua goluri superbe. Inteleg supararea celor de la Fiorentina, avand in vedere ca golul lui Klose din meciul-tur nu a fost regulamentar".  La randul sau, Cesare Prandelli a declarat: "Sunt mandru pentru ca am dus departe o echipa tanara, si asta datorita unui fotbal foarte bun. Acesta este un semnal bun pentru oras, fani si echipa. S-a dovedit ca suntem capabili sa facem un fotbal bun. Am fost foarte aproape, poate ne lipseste experienta pentru ca nu am reusit sa gestionam mai bine avantajul de doua goluri. A fost un test mare pentru noi".

» Astazi se vor disputa partidele-tur din cadrul optimilor de finala ale Ligii Europa. De la ora 20.00 se vor juca meciurile Hamburger – Anderlecht, Rubin Kazan – Wolfsburg, Atletico Madrid – Sporting Lisabona si Lille – Liverpool, iar de la ora 22.05 Benfica Lisabona – Marseille, Juventus – Fulham, Panathinaikos – Standard Liege si Valencia – Werder Bremen.

Cele mai citite

Povestea șeicilor liberali veniți să se scalde în manelele din Dâmbovița

Ilustrație: Marian Avramescu Pentru ca oamenii de rând să nu poată fi invidioși pe călătoriile președintelui Klaus Iohannis și pe cele ale președdintelui Partidului...

Povestea șeicilor liberali veniți să se scalde în manelele din Dâmbovița

Ilustrație: Marian Avramescu Pentru ca oamenii de rând să nu poată fi invidioși pe călătoriile președintelui Klaus Iohannis și pe cele ale președdintelui Partidului...
Ultima oră
Pe aceeași temă