12.2 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialLyon - Real 0-2 şi Bayern - Napoli 3-2. Vezi şi celelalte...

Lyon – Real 0-2 şi Bayern – Napoli 3-2. Vezi şi celelalte meciuri din Liga Campionilor

Iată rezultatele serii de miercuri din Liga Campionilor, în care marile favorite Real Madrid, Manchester City şi Ajax s-au impus lejer, iar Bayern şi Inter au obţinut de asemenea victoriile scontate:

Grupa A

Bayern – Napoli 3-2 / M. Gomez ’17, ’23, ’42 – F. Ferdandez ’45, ’79

Villareal – Manchester City 0-3 / Y. Toure ’30, ’71, M. Balotelli ’45

Grupa B

Trabzonspor – CSKA Moscova 0-0

Inter Milano – Lille 2-1 / Samuel ’18, Milito ’65 – Melo ’83

 

Grupa C

Manchester United – Oţelul 2-0 / Valencia ‘8, Rooney ’87

Benfica – Basel 1-1 / Rodrigo ‘4 – Huggel ’64

 

Grupa D

Lyon – Real Madrid 0-2 / C. Ronaldo ’24, ’69

Ajax – Dinamo Zagreb 4-0 / Wiel ’20, M. Sulejmani ’25, Song ’65, Lodeiro ’90

………..

AVANCRONICĂ:

Realul lui Jose Mourinho caută victoria care să-i certifice calificarea în “optimile” Ligii Campionilor împotriva unei echipe pe care a învins-o acum două săptămâni cu 4-0, iar nemţii de la Bayern încearcă să se desprindă decisiv în grupă cu un succes în faţa coşmarului Stelei din sezonul trecut, SC Napoli.

Madridul are un parcurs imaculat în Grupa D, cu trei victorii din tot atâtea meciuri şi un golaveraj de 8-0 pe care în mod sigur va căuta să-l îmbunătăţească în faţa formaţiei care îi provoca o eliminare prematură din Liga Campionilor cu două sezoane în urmă. De partea sa, echipa lui Gourcuff şi Gomis va încerca să ţină pasul cu Ajax. “Lăncierii” au acelaşi număr de puncte, 4, şi primesc pe teren propriu vizita “cenuşăresei” Dinamo Zagreb, echipă fără niciun punct în grupă.

Considerată ce mai echilibrată grupă din acest sezon de Liga Campionilor, Grupa A propune meciurile Bayern – Napoli şi Villareal – Manchester City. Germanii au ratat din cauza unui autogol victoria în meciul tur cu italienii, iar pe Allianz Arena vor încerca să sprinteze spre câştigarea grupei, pe care o conduc – cu 7 puncte din trei meciuri. De partea cealaltă, Napoli a adunat 5 puncte şi îşi continuă lupta cu Manchester City – formaţie cu 4 puncte – pentru un loc în “optimi”.

Cât despre liderul autoritar din Premier League, echipa antrenată de Roberto Mancini are un meci dificil pe terenul lui Villareal. City a învins echipa spaniolă în prelungirile întâlnirii din etapa trecută, iar echipa condusă din teren de campionul european Marcos Senna va căuta revanşa, dar şi primul punct din această ediţie a Ligii.

 

 

Claudiu Berbece
Claudiu Berbecehttp://claudiu-berbece
Claudiu Berbece, reporter Rl online
Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă