2.8 C
Bucharest
Monday, 4 December 2023
HomeSpecialLucrari de mantuiala la salile de sport din Timis

Lucrari de mantuiala la salile de sport din Timis

Corpul de Control al Prefecturii Timis a efectuat o ancheta la salile de sport construite prin programul fostei guvernari PSD. In acest judet au fost ridicate zece astfel de constructii, iar la sase dintre ele, care au fost si verificate de angajatii Inspectoratului Teritorial in Constructii, au fost constatate deficiente, unele chiar grave.
Conform raportului ajuns pe masa sefului Corpului de Control, Laviniu Bedrosian, la scolile din Belint, Carpinis si Jimbolia situatia este ingrijoratoare.
“La aceste sali de sport, aflate in perioada de garantie, au fost sesizate infiltratii de apa la acoperis, tencuielile exterioare si interioare au deficiente, peretii din rigips sunt deteriorati, instaltiile de incalzire care nu functioneaza corespunzator sau au fost constatate deficiente la conducte”, a declarat Bedrosian.
Potrivit acestuia, ciudat este ca la sala de sport din Belint nici macar nu s-a facut racordare la apa sau gaz, dar problemele de igiena “se rezolva” natural, pentru ca apa curge prin acoperis.
Anchetatorii au, insa, o mare dilema de rezolvat, pentru ca aceste constructii au fost receptionate in luna iunie a anului trecut, dar, in acte, receptia finala este datata iunie 2006. “Teoretic, lucrarile nu sunt gata, asa ca nu putem afirma ca cineva este de vina, dar nici ca lucrarile s-au facut in graba, de mantuiala”, a adaugat reprezentantul Prefecturii.
Subiectul salilor de sport din Timis a aparut in paginile ziarelor in momentul cand s-a facut receptia constructiei de acest gen din Tomesti. Sala de sport a costat 15 miliarde lei si se afla la 2 kilometri distanta de scoala, intr-o statiune turistica, Valea lui Liman, unde copiii puteau ajunge doar parcurgand un drum prin padure.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă