12.6 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialLocalitatea în care rapperul Snoop Dogg și-a dat check-in din greseală are...

Localitatea în care rapperul Snoop Dogg și-a dat check-in din greseală are site de promovare

Internauții l-au ironizat pe rapperul american Snoop Dogg, după ce și-a dat check-in din greșeală în localitatea mureșeană Bogata. Astfel, a fost creat un site de promovare al localității, visitbogata.com, potrivit Agerpres.

„Snoop Dogg și-a dat check-in din greșeală, însă tu nu trebuie să faci asta. Descoperă de ce ar trebui să vizitezi Bogata și să îți dai check-in aici”, este mesajul de întâmpinare afișat pe site.

Snoop Dogg, aflat în turneu în Bogota, Columbia, a postat recent o fotografie pe Instagram şi, din greşeală, a dat check-in în Bogata. Reacţiile la această confuzie amuzantă au fost diferite, de la primarul comunei mureşene, care a prezentat meniul cu care este aşteptată vedeta, dacă se hotărăşte să vină în localitate, până la crearea unui site ce prezintă frumuseţile zonei. 

Citește și:  FOTO: Rapperul Snoop Dogg, ironizat de MApN, pe Facebook

„Cu doar 2.000 de locuitori, comuna, în care se ajunge în cinci ore, cu maşina, de la Bucureşti, este locul perfect pentru o vacanţă relaxată. Apropiată de Cluj-Napoca, Mediaş, Sighişoara şi Târgu Mureş, Bogata este locul perfect dacă vreţi să vă relaxaţi în natură”, mai scriu creatorii site-ului, care îi “previn” pe potenţialii vizitatori de sfârşit de săptămână că vor avea “cel mai relaxant weekend” pe care şi-l pot imagina. 

Site-ul are şi un motor de căutare prin intermediul căruia turiştii pot afla, cu serviciul Google Maps, cât ar dura călătoria lor până în Bogata şi care ar fi itinerariul. 

Sunt oferite şi informaţii despre viteza internetului în România, făcând referire la declaraţiile senatorului american Bernie Sanders, care a spus că este „inacceptabil” ca internetul din SUA să fie mai slab decât cel din România. 

„Poate că viteza de internet nu este la fel de mare precum cea din Capitală (ne referim la tine, Bernie Sanders), dar credem că e destul de bună. Îndeajuns de bună să încărcaţi un selfie”, spun creatorii site-ului şi ilustrează declaraţia cu selfie-ul lui Snoop Dogg de pe Instagram. 

Printre locurile recomandate de creatorii site-ului se numără Cascada Ciucaş, Biserica Fortificată de la Biertan şi Fortul Roman Stremţ. 

Primarul comunei Bogata, Laszlo Barta, a declarat luni, că în comună au fost americani care s-au simţit extrem de bine, aşa că rapperul Snoop Dogg poate să vină, întrucât aici există locuri de cazare, dar este şi o mâncare tradiţională de excepţie. 

Citește și: Rapperul Snoop Dogg, check-in surpriză în România

„Dacă vine, îl aşteptăm cu o ciorbă de moare de varză cu porc proaspăt, facem şi cu porc la proţap, dar în primul rând îl aşteptăm cu o inimă deschisă şi curată. La noi, la Bogata, avem şi o pensiune la care urmează să facem recepţia finală, e o pensiune mică, cu 9 locuri. Este loc de cazare şi pe la oameni, avem mâncare bună, sănătoasă – eu sunt şi producător agricol. Avem şi Colina Sasului, o sală de nunţi cu peste 700 de locuri, unde au mai fost americani, au mâncat mâncare tradiţională şi s-au simţit bine. Deci, poate să vină Snoop Dogg şi cu alaiul, pentru că sunt locuri de cazare şi aici oamenii au sufletul curat şi îi aşteaptă cu drag”, a declarat Laszlo Barta. 

 

 

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă