24.9 C
București
sâmbătă, 18 septembrie 2021

Liviu Dragnea: PSD va face evaluarea Cabinetului Tudose la 29 septembrie

Președintele PSD și al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a anunțat marți, la România Tv, că o evaluare a Guvernului Tudose se va realiza la data de 29 septembrie.

Evaluarea va fi prezentată la reuniunea Comitetului Executiv Național al PSD de la Sucevița.

"Voi prezenta o evaluare a mea, din partea PSD, a guvernării săptămâna viitoare, la CExN la Sucevița", a precizat marți Liviu Dragnea.

Pe de altă parte, cu privire la eventuale remanieri, Dragnea a spus că, din punctul său de vedere, "la ora asta nu poate fi vorba despre niciun ministru". "Din punctul meu de vedere. Dar…", a completat el.

Dragnea a susținut că ritmul impus de el membrilor cabinetului este "unul drăcesc". "Eu mai făceam practică în liceu și la rețele electrice. Le-am spus: 'Nu se lucrează la 220, ci la 380'. Ritmul este infernal, nu suntem în situația în care ai timp să o lălăi la minister, ai timp să faci multe greșeli, pentru că trenul trece repede prin gări, nu avem timp de asta", a declarat liderul PSD.

Întrebat dacă Darius Vâlcov va participa la această evaluare, Liviu Dragnea a confirmat. "Bineînțeles. Nu renunț sub nicio formă. Este foarte bun economist, un om cu viziune și un om care poate participa la o construcție serioasă a unui program de guvernare, lucru pe care l-a și făcut. Este un om respectat în partid și în guvern".

Darius Vâlcov, fost ministru de Finanțe, este socotit unul dintre autorii programului economic al PSD și principalul evaluator al activității Cabinetului Grindeanu.

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Ultima oră
Pe aceeași temă