12.2 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialListe pentru EBA la Iasi

Liste pentru EBA la Iasi

Candidatul independent Elena Basescu trebuie sprijinit de membrii PDL chiar in sectiile de votare. La Iasi, conducerea PDL a transmis membrilor care fac parte din comisiile de votare SMS-uri prin care li s-au cerut liste cu potentiali votanti ai Elenei Basescu. Toata tarasenia a iesit la iveala la sedinta de instructaj care a avut loc miercuri seara, membrii comisiilor de votare fiind somati sa aiba asupra lor si lista cu zece persoane care urmeaza sa voteze duminica cu EBA si nu cu partidul din care fac parte. Unul dintre membrii PDL din Colegiul 9 Dacia – Alexandru cel Bun chiar s-a scuzat in plenul sedintei pentru ca nu a reusit sa aduca lista. "Am primit SMS-ul, dar vin direct de la serviciu si n-am mai luat foaia cu mine", a spus democrat-liberalul. Multi membri de partid au recunoscut ca SMS-urile proveneau de pe telefonul deputatului Daniel Oajdea, cunoscut fiind drept un sustinator al aripii Fenechiu care se razboieste de patru ani cu actuala conducere a filialei.

 

"Aici stabilim strategia partidului din ziua votului. Ti consiliem pe reprezentantii nostri despre metodele prin care ne pot fura celelalte partide. Nu am trimis eu SMS-urile. Am dusmani si poate fi un scenariu de prost-gust", a declarat Daniel Oajdea. Multi membri de partid s-au aratat revoltati de mesajele primite si au venit la sedinta fara liste. "Lista n-am adus-o. Eu sunt pedelista si sprijin cum pot partidul, dar pentru analfabeta aia nu vreau sa muncesc", a precizat o doamna care urmeaza sa reprezinte partidul la o sectie de votare din cartierul Nicolina. Conducerea PDL Iasi nu a recunoscut SMS-urile primite de membrii sectiilor de votare, considerand actiunea ca pe o diversiune in ultimele ore ale campaniei electorale. "Este fie o diversiune, fie o furtuna intr-un pahar cu apa. Noi ne mobilizam doar electoratul propriu. Prima sarcina a fost ca, sambata trecuta, fiecare membru sa aduca o lista cu zece persoane care voteaza partidul, urmand ca, pana la finalul acestei saptamani, lista sa ajunga la 40-50 de nume de persoane. In ziua votului, fiecare membru va trebui sa-si mobilizeze la urne propria retea", a declarat Dan Carlan, presedintele PDL Iasi.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă