39.3 C
București
luni, 15 iulie 2024
AcasăSpecialLista cluburilor care şi-au anulat petrecerile din această seară

Lista cluburilor care şi-au anulat petrecerile din această seară

Mai multe cluburi din Bucureşti, între care se numără Bamboo, Fratelli, Gaia, Hard Rock Cafe şi Control, au anunţat că şi-au anulat petrecerile programate sâmbătă seară, cu prilejul sărbătorii de Halloween, din respect şi solidaritate cu victimele tragediei de vineri din clubul Colectiv. Două evenimente care urmau să aibă loc, sâmbătă, la Cluj – Mystery Cluj Day Halloween şi Jam – au fost anulate în semn de respect faţă de victimele tragediei din Colectiv, acestea urmând să fie reprogramate.

„Din respect şi solidaritate pentru tragedia din clubul Colectiv, concertul Deliei din această seară va fi amânat pentru o dată pe care o vom anunţa în curând. Condoleanţe!”, se arată pe pagina de Facebook a Bamboo Club, potrivit Mediafax.

De altfel şi cântăreaţa Delia a anunţat, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook că îşi anulează/ amână concertele programate în perioada următoare, inclusiv cel programat cu prilejul sărbătorii de Halloween, sâmbătă, în Bamboo, din respect pentru victimele incendiului care a avut loc, vineri seară, în Clubul Colectiv din Bucureşti, soldat cu 27 de morţi şi alţi aproximativ 200 de răniţi.

Pe de altă parte, şi cluburile Fratelli şi-au anulat toate evenimentele pregătite pentru sâmbătă seară. „În aceste momente grele, cuvintele sunt de prisos. Înainte de orice, suntem oameni. Durerea este a noastră, a tuturor. Într-o zi de doliu este important să fim alături de toţi cei afectaţi de această tragedie. Toate cluburile Fratelli sunt închise”, se arată într-un mesaj publicat sâmbătă, pe pagina de Facebook a Fratelii.

Şi Gaia Boutique Club din Bucureşti şi-a anulat petrecerea de Halloween, pregătită pentru sâmbătă seară. „Suntem îndureraţi de pierderile suferite în urma tragediei din seara trecută şi în semn de solidaritate cu victimele şi familiile îndurerate anunţăm că astăzi vom ţine doliu alături de aceştia şi de ţara întreagă. Din acest motiv, clubul Gaia va fi închis în seara aceasta. Ne cerem scuze în faţa tuturor clienţilor pregătiţi să participe la o petrecere de Halloween legendară”, se spune într-un anunţ publicat pe contul de Facebook al Gaia Boutique Club.

Control Club din Bucureşti, de asemenea, şi-a anulat toate evenimentele în urma tragediei de vineri. „Toate evenimentele din club sunt anulate până marţi, 3 octombrie. Astăzi clubul este închis. Suntem alături de toţi cei care suferă în urma tragediei din noaptea trecută”, se arată pe pagina de Facebook a clubului.

Hard Rock Cafe din Bucureşti a renunţat la rândul său la concertul trupei Jukebox, programat pentru sâmbătă seară. „Dragi prieteni, Nu avem cuvinte să ne exprimăm regretul fata de tragedia ce a zguduit comunitatea noastra. Din respect pentru toţi cei afectaţi, am decis să reprogramăm concertul trupei Jukebox, care ar fi trebui să aibă loc astăzi, pentru data de 1 decembrie. Restaurantul rămâne deschis şi va funcţiona în regim obişnuit. Biletele deja achiziţionate rămân valabile. Cei care doresc restituirea contravalorii acestora sunt rugaţi să contacteze site-ul iabilet.ro începând de luni”, spune echipa Hard Rock într-un mesaj publicat pe Facebook, care transmite totodată „condoleanţe celor care au pierdut pe cineva drag şi gânduri bune pentru cei care se află sub îngrijire medicală”.

Şi Berăria H a anulat concertul programat pentru sărbătoarea de Halloween, când pe scenă urmau să urce Mike Diamondz, Violin Jo şi Johnny King. „În această zi de doliu este important să fim alături de cei afectaţi de tragedia de aseară. Din respect şi solidaritate am decis anularea concertului din această seară. Restaurantul va rămâne deschis pentru cină”, se spune într-un anunţ publicat pe pagina de Facebook a Berăriei H.

De asemenea, au anulat petrecerile programate pentru sâmbătă seară, cluburile Bounce, Manasia Hub, The Ark, Bordello Bar, Expirat&OtherSide Club, Green Hours, Clubul Ţăranului, Spice Club, St. Patrick Irish Pub, Player Club, The Vintage, Finnish, Cafe DeKO şi Tribute.

În schimb, organizatorii petrecerii Techno HALLoween, de la Halele Carol, au anunţat că evenimentul nu va fi anulat: „În urma evenimentelor de noaptea trecută, vrem să prezentăm sincere regrete pentru cele întâmplate şi celor ce şi-au pierdut persoanele dragi. Evenimentul din această seară nu îşi schimbă datele. De fiecare dată, ca organizatori, ne-am luat măsuri de precauţie şi am pus siguranţa pe primul loc. În aceasta seară, ca şi până acum, vom avea un punct de prim ajutor la faţa locului, paza va fi asigurată de o firmă profesionistă, iar locaţia este prevăzută cu remiza PSI – punct pompieri”.

Pe de altă parte, Fire Club din Centrul Vechi a publicat o imagine cu o panglică neagră în semn de solidaritate cu victimele tragediei. Petrecerea de Halloween din Club Fire, de sâmbătă seară, se va organiza în continuare aşa cum era planificată, potrivit unor mesaje publicate pe contul de Facebook al clubului.

Petrecerile de Halloween continuă să fie anunţate la cluburi precum Bonton Palace, El Grande Comandante, Club Şurubelniţa şi The Bankers. Acesta din urmă a stârnit nemulţumiri pe Facebook, din cauză că petrecerea „Thriller Night”, programată pentru sâmbătă, de la ora 22.30, a fost promovată, dinainte să se întâmple tragedia din Colectiv, cu mesajul „Clubul în care morţii se vor distra cot la cot cu cei vii, te aşteaptă la cea mai nebunească petrecere a anului. Adăposteşte-te de Halloween la The Bankers!”.

Pe de altă parte, acţiunea „Nimeni în cluburi! Astăzi nu ieşim în club!” a fost demarată pe Facebook după tragedia petrecută în Colectiv, utilizatorii reţelei de socializare fiind îndemnaţi să nu meargă în cluburi sâmbătă, din respect pentru cei decedaţi şi ca protest faţă de modul în care funcţionează aceste locuri.

În urma incendiului produs vineri seară în Clubul Colectiv din centrul Capitalei şi-au pierdut viaţa 27 de oameni, iar alţi aproximativ 200 au fost răniţi. La acest moment, 146 de persoane sunt internate la 12 spitale din Bucureşti.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă