17.7 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialLidia Simon revine in noiembrie

Lidia Simon revine in noiembrie

O veste foarte buna pentru iubitorii atletismului romanesc, intr-un moment in care (vezi si ceea ce se intampla la Mondialele de la Helsinki) valorile incep sa se subtieze, iar rezultatele se lasa asteptate: fosta campioana mondiala Lidia Simon a anuntat ieri ca va participa la Campionatele Mondiale de semimaraton ce vor avea loc pe 1 octombrie la Edmonton, in Canada.
Sportiva a fost operata in Statele Unite ale Americii in urma unei ocluzii intestinale, dar acum e bine si si-a reluat treptat pregatirile. Impreuna cu sotul si, totodata, antrenorul sau, Liviu Simon, Lidia se afla intr-o scurta vacanta in tara, unde va ramane pana pe 1 septembrie, data la care va pleca din nou in SUA pentru a se pregati de Mondiale. Inainte de operatie, Lidia Simon era de parere ca poate participa la CM de la Helsinki, dar durerile au obligat-o sa abandoneze aceasta idee si sa ajunga pe mana medicilor.
Sotii Simon se vor antrena in America la Boulder, localitate care are acelasi fus orar cu cel de la Edmonton, locul unde pe 1 octombrie vor avea loc Mondialele de semimaraton, deci sportiva nu va avea nevoie de acomodari suplimentare. Se pare ca, daca lucrurile merg bine, Lidia doreste sa participe si la maratonul de la Tokio, din luna noiembrie.

Cele mai citite

Beneficiile săpunurilor naturale bio antiacneice

Acneea reprezintă una dintre cele mai des întâlnite afecțiuni dermatologice, afectând milioane de persoane la nivel global, indiferent de vârstă sau gen. Caracterizată prin...

O nouă plângere la DNA pe numele lui Nicușor Dan

Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, s-a prezentat, astăzi, la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) pentru a depune o plângere penală pe numele lui...
Ultima oră
Pe aceeași temă