11.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialLiderii se schimba pe banda rulanta

Liderii se schimba pe banda rulanta

» Rapid a avut in mana meciul de la Tg. Jiu.
» Cornel Talnar i-a tinut pe banca pe "rebeli".
» Oltenii pun aceeasi placa: arbitrajul.
» Tribune pustii in stefan cel Mare.

Rapid a fost, pentru cateva minute, liderul Ligii I la fotbal, giulestenii conducand cu 1-0 la Tg. Jiu (gol Ionita), cu Pandurii, dar fiind egalati (gol Adrian Rus) in repriza a doua. Pana la urma, meciul s-a incheiat cu o remiza, 1-1, care nu multumeste pe nimeni: giulestenii sunt suparati pentru ca nu au putut sa "tina" de un rezultat care le-ar fi asigurat prima pozitie, in timp ce gorjenii nu reusesc sa mai castige de etape bune, echipa coborand incet – dupa ce, la un moment dat, a fost lider in Liga I! – spre subsolul clasamentului.
Fara Adrian Cristea, N’Doye sau Tamas printre titulari, adica jucatorii-problema care s-au remarcat in ultimul timp mai ales prin publicatiile de scandal, Dinamo a castigat net, 2-0, cu Unirea Alba Iulia, o echipa care nu i-a pus probleme. Claudiu Niculescu, cu un sut din lovitura libera de la 20 de metri, si Marius Niculae, cu o lovitura de cap, au marcat golurile unei victorii necesare ca aerul, obtinuta in fata unui stadion dezolant de gol, cu doar vreo 1.000 de fani in tribune. Printre ei, si Ioan Andone, care continua sa fie vazut drept principalul candidat la preluarea, din iarna, a conducerii tehnice dinamoviste. "Normal ca ne deranjeaza ca publicul nu mai vine pe stadion si asta cred ca e din cauza ca Dinamo nu mai are aceleasi rezultate ca in trecut si ca nu mai joaca la fel. Asta face ca tribunele sa fie aproape goale", a comentat antrenorul dinamovistilor, Cornel Talnar.

Doar gura de olteni
Dupa infrangerea nemeritata din Cupa Romaniei, craiovenii declarau sus si tare ca se deplaseaza la Cluj pentru marea revansa. Din pacate pentru ei, au ramas doar la stadiul de vorbe, pentru ca pe teren oltenii au fost ca si inexistenti. Este adevarat ca nici ceferistii nu au stralucit, dar au avut un plus de incisivitate care le-a permis sa obtina cele trei puncte. Italianul Andrea Mandorlini s-a declarat multumit de evolutia elevilor sai. "Echipa noastra a fost foarte ordonata, am stat foarte bine in teren, e bine ca incepem sa fim mai coerenti in fotbalul jucat. Consider ca am castigat meritat, sunt foarte multumit de jucatorii mei, de daruirea lor. Au fost doua partide diferite cu Universitatea, cea din Cupa si acum aceasta din campionat. Ei au jucat mai bine in Cupa, atunci nu ne-am putut face jocul, dar azi am fost clar mai buni. Victoria este foarte importanta pentru moral, pentru parcursul nostru in campionat si e bine ca in Europa League mergem la Copenhaga cu un moral bun. Speram ca in ultima etapa, acasa cu PSV, sa mai avem matematic sanse".
Antrenorul craiovenilor, Eugen Neagoe, a spus ca echipa sa a pierdut printre degete un egal. "Consider ca meciul se putea termina usor 0-0, daca nu era faza de la primul gol, cand am inteles ca a fost hent la Dubarbier. Sa nu uitam ca nici CFR nu a avut ocazii pana la gol, dar acest lucru nu scuza cu nimic lipsa noastra de idei la finalizare."

» SCANDALOS

Antrenorul formatiei Ceahlaul, Gigi Multescu, a criticat prestatia arbitrului Teodor Craciunescu. "In prima repriza a aratat un arbitraj scandalos, cu multe decizii date invers."

» DEBUT
Portarul bosniac Supici a debutat intre buturile lui FC Timisoara. Titular al nationalei sale, el a profitat de suspendarea lui Pantilimon.

»  IN FAMILIE

Antrenorul Cornel Talnar l-a avut ca adversar pe nepotul sau, Grozav, care joaca la Unirea Alba Iulia. "La Alba Iulia e casa mea si imi doresc sa-mi inchei cariera tot la Unirea", a spus Talnar.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă