11.7 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăSpecial"Lapte cald, sau rece..." cu trupa "Civic Art"

“Lapte cald, sau rece…” cu trupa “Civic Art”

Asta-seara, cu incepere de la ora 18, la sediul Centrului Cultural al MAI are loc premiera comediei “Lapte cald, sau rece…” de Jules Cohn Botea, in interpretarea trupei “Civic Art”. Spectacolul este pus in scena de membrii trupei, respectiv actorii Marian Ciripan, Florina Luican, Alexandru Hasan, Annemary Ziegler, Voicu Hetel si Cristina Moldoveanu.
Actorul Marian Ciripan si-a castigat deja simpatia publicului prin rolul “Nasu'” din “Vacanta Mare”, unde o are ca partenera pe actrita Gabriela Cucu, in rolul “Matildei” (sotia a carei prostie nu are margini). Cei doi actori urmau sa fie parteneri si in “Lapte cald, sau rece…”, dar, cum Gabriela Cucu se afla in Japonia, rolul ei a fost preluat de actrita Florina Luican. Alte doua spectacole cu “Lapte cald, sau rece…” mai pot fi vizionate pe 12 decembrie a.c. la Casa de Cultura “M. Eminescu” din Bragadiru si, in ziua urmatoare, la Cercul National Militar din Capitala. Premiera din aceasta seara deschide seria “Bucurie de iarna”, de la Centrul Cultural al MAI, in care sunt incluse mai multe spectacole prilejuite de sarbatorile de iarna.

Cele mai citite

Simona Halep s-a retras oficial de la Madrid! „Experienţa îmi spune să nu mă grăbesc”

Simona Halep a anunţat că s-a retras de la turneul WTA 1.000 de la Madrid, care va avea loc în perioada 23 aprilie-5 mai. „Din...
Ultima oră
Pe aceeași temă