20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialLa scoala femeilor au vorbit barbatii

La scoala femeilor au vorbit barbatii

Reprezentantele organizatiilor judetene din toata tara se afla la Costinesti pentru a participa la cursurile scolii de vara.

Conducerea centrala a PD a participat, la Costinesti, la deschiderea cursurilor scolii de vara, actiune a organizatiei de femei din Partidul Democrat in perioada 27 august – 1 septembrie. Zeci de membre vor avea ocazia sa asculte prelegerile pe care le vor prezenta Emil Boc, presedintele PD, Adriean Videanu si Vasile Blaga care le-au vorbit cursantelor despre administratia publica. Cei mai mari barbati din PD au subliniat rolul femeii in viata politica. In opinia lor, PD este un exemplu in ce priveste promovarea femeilor in functii, iar impreuna cu colegii barbati vor pune in practica strategia pentru urmatoarea perioada.
Secretarul general al PD a sustinut ca printr-o promovare corespunzatoare a candidatilor femei situatia ar putea fi modificata. Emil Boc a declarat ca PD a declansat "ofensiva de toamna". Democratii nu considera ca fac parte dintr-un partid puternic, fapt demonstrat de rezultatul la alegeri. Reprezentantii conducerii centrale a PD apreciaza ca formatiunea trebuie sa castige detasat europarlamentarele, fapt ce ar demonstra forta PD. Inchiderea ciclului electoral, dupa desfasurarea localelor si generalelor, trebuie sa insemne pentru democrati castigarea puterii.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă