20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialLa balamuc, birjar! La balamuc!

La balamuc, birjar! La balamuc!

Exista o regula care spune ca fil­mele erotice sa fie difuzate dupa miezul noptii si marcate cu bulina rosie. Cum nu exista reguli referitoare si la emisiuni cu mici scene erotice… televiziunile profita pentru a face audienta!

Imi propusesem sa fiu cat se poate de pozitiv in acest editorial si sa va povestesc numai despre lucruri interesante pe care le puteti viziona la televizor! Sincer! M-am saturat si eu sa scriu despre tot felul de specimene care apar pe ecranele televizoarelor noastre. Dar, saptamana trecuta a fost atat de plina in "evenimente" incat saptamana aceasta ar trebui sa fie plina de amenzi de la Consi­liul National al Audiovizualului (deoarece suplimentul pleaca la tipar luni, pana joi cand apare poate ca niste amenzi au fost date). Este adevarat ca acum CAN este cu ochii pe materialele ce au legatura cu proaspat inceputa campanie electorala… dar unele lucruri nu ar trebui trecute cu vederea.

Pai, in prima faza o sa va spun ca nurii Ramonei Gabor (sora mai mica a celebrei Monica Columbeanu, in caz ca trebuia sa va dau un indiciu!) s-au vazut mai intai in Panama, iar saptamana trecuta fix la televizor in reality show-ul de la Kanal D. Fiind fan "Survivor" si "Amazing Race", va pot spune ca americanii acopera la montaj diverse parti intime care apar asa hodoronc-tronc in cadrul competitiilor filmate. La noi rusinea a cam disparut! Scena aceasta a fost una sexy. Insa, una din televiziunile cu pretentii a difuzat ceva secvente de-a dreptul pornografice. Pe scurt, este vorba de una din emisiunile acelea unde iubitul sau iubita "angajeaza" o televiziune pentru a depista daca partenerul de viata este sau nu fidel. Ei bine, un iubit constata ca iubita sa a spus "da" unei echipe ce dorea sa faca un film pentru adulti. Problema este ca Antena 1 a derapat la "test de fidelitate" atat de mult incat a inregistrat filmarea unor scene pentru adulti… si le-a mai si difuzat! E drept ca imaginea a fost blurata atunci cand era cazul, insa… sa difuzezi un asa material inainte de miezul noptii! Ce e mai suparator este ca aceste emisiuni fac cateodata un rating bunicel.

Unele televiziuni se scuza cateodata ca asta cere poporul! Hai, domnule, fugiti de aici! Cum sa ceara poporul cand el se inbulzeste la coada la diverse sfinte moaste sau la agheasma! Fac eu haz de necaz, dar din pacate unele astfel de emisiuni vor continua sa apara in grilele de programe ale televiziunilor, cel putin pana cand CNA va impune reguli mai stricte si va avea pu­terea de a impune suspendarea unor astfel de "reality show-uri".

Si… pentru ca mi-am adus aminte, sa va spun ca si copiii beneficiaza de programe "adaptate" timpurilor in care traim! Pentru ca emisiuni precum "Abracadabra" (versiunea TVR-ista, nu cea Pro TV-ista) sau "Feriti-va de magarus" ar fi demodate pentru pruncii moderni din zilele noastre, avem desene animate mai… interesante. Am auzit din intamplare cateva replici dintr-un serial animat difuzat pe un canal de profil. "Proasto!", "Tampitule!"… exclamau personajele! Iar la cateva minute am auzit intrebarea "Sunt sexy, nu-i asa?". Era chiar atat de greu ca traducerea sa fie "Sunt frumoasa, nu-i asa?" sau "Imi stau bine hainele acestea, nu-i asa?". Probabil ca da! Dar… cert este ca daca generatiile viitoare sunt invatate de pe acum anumite mizerii o sa ajungem toti la balamuc, iar filmul "Idiocracy" (trebuie neaparat sa-l vedeti!) va deveni o lume reala! Adica un balamuc!

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă