13.7 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSpecial"Johnny mana iute"

“Johnny mana iute”

Primarul comunei timisorene Giroc, Ionel Toma (PSD), si un consatean de-al sau au ajuns joi noapte la spital, cu mai multe rani si plagi impuscate, dupa ce edilul, atacat de localnic, s-a aparat tragand cu arma.

Primele date releva ca, in jurul orei 24, primarul Ionel Toma a fost avut un conflict in fata casei cu un localnic pe nume Mihai Mocanu. Edilul a parcat masina, dar nu a apucat bine sa deschida portiera ca a fost lovit cu pumnul in fata de agresor. Pentru a scapa de ploaia de lovituri care nu mai conteneau, a scos un pistol cu gloante de cauciuc si a tras patru rafale spre atacator. Acesta din urma nu s-a lasat si a incercat sa-i smulga primarului arma. Nu a reusit, iar in timpul incaierarii pistolul s-a descarcat accidental, ranindu-l la picior si pe edil. Dupa ce s-a "racorit", Mocanu a plecat acasa, de unde a chemat ambulanta reclamand ca a suferit mai multe plagi impuscate.
Mocanu spune ca ar fi intentionat sa-i dea o lectie primarului, pentru ca ar avea o aventura cu nora sa. Edilul respinge acuzatiile si afirma ca familia agresorului este cunoscuta in comunitate ca fiind extrem de violenta. "Cei doi (fiul si nora agresorului – n.r.) sunt in divort, iar Mocanu a venit la mine si mi-a cerut sa o dau pe fata afara din serviciu, ea fiind secretara Primariei", a declarat Toma. Acesta a mai spus ca nu e prima data cand are probleme cu Mocanu. "Au mai existat doua tentative si tocmai de aceea am cerut autorizatie sa port pistol, ca sa ma feresc. Acesti oameni sunt violenti si nesupusi legii", a completat edilul. "Politistii care s-au deplasat la fata locului au constatat ca primarul avea leziuni la nivelul fetei si articole de imbracaminte rupte", a spus purtatorul de cuvant al IPJ Timis, comisar-sef serban Pittner.

Cele mai citite

Așteptarea de 9 ani a luat sfârșit. FCSB e noua campioană a României la fotbal

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, pentru a se încorona noua campioană a Superligii. În...

Deputatul conservator Dan Poulter a trecut în barca Partidului Laburist

Deputatul conservator Dan Poulter, fost ministru al sănătăţii, a declarat sâmbătă presei că se alătură Partidului Laburist, ceea ce reprezintă un motiv de îngrijorare...
Ultima oră
Pe aceeași temă