25.5 C
București
duminică, 21 iulie 2024
AcasăSpecialJobbik înfiinţează un 'Cerc de Prieteni' la Târgu Mureş

Jobbik înfiinţează un ‘Cerc de Prieteni’ la Târgu Mureş

Europarlamentarul Szegedi Csanad, din partea formaţiunii de extremă dreapta din Ungaria, Jobbik, va înfiinţa la Târgu Mureş, la finele acestei săptămâni, ‘Cercul de Prieteni Jobbik’.

Consilierul din Târgu Mureş al europarlamentarului Szegedi Csanad, Vitus Ors a precizat, marţi, pentru Agerpres că în ‘Cercul de Prieteni’ vor fi incluşi tinerii care şi-au manifestat dorinţa de a se alătura formaţiunii imediat după deschiderea în municipiu a cabinetului eurodeputatului Jobbik.

Vitus a arătat că în cele două luni care s-au scurs de la deschiderea cabinetului europarlamentar, în jur de 200 de tineri s-au arătat interesaţi să se alăture cercului de prieteni ai Jobbik.

Potrivit acestuia, ‘Cercul de Prieteni Jobbik’ nu va fi o filială politică, ci va derula programe civice, excursii şi, în caz de nevoie, va participa la programe de întrajutorare.

Invitaţia la deschiderea ‘Cercului de Prieteni Jobbik’ a fost lansată presei, marţi, de şeful de cabinet al europarlamentarului Segedi Csaba, Bagoly Zsolt, care a precizat că vineri, la Târgu Mureş se va afla şi deputatul Novak Elod, de asemenea membru Jobbik.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă