13.1 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialJo Jo Dan, înaintea meciul cu Bizier: Sunt foarte aproape de obiectivul...

Jo Jo Dan, înaintea meciul cu Bizier: Sunt foarte aproape de obiectivul meu

Pugilistul Ion Ionuţ, cunoscut drept Jo Jo Dan, a declarat că este în formă înaintea meciului de vineri cu pugilistul canadian Kevin Bizier. Obiectivul românului este să câștige meciul pentru a putea deveni challenger la centura mondială IBF.

"Am emoţii, dar pozitive. La fel ca la primul meci, pe care l-am câştigat, ştiu că va trebui să dau totul în ring. Am încredere deplină în posibilităţile mele şi sunt în formă. Ştiu că sunt foarte aproape de obiectivul pe care mi l-am stabilit şi nu intenţionez să ratez această şansă", a spus Jo Jo Dan, conform Mediafax.

Românul ar fi trebuit să boxeze cu italianul Leonard Bundu, dar acesta a renunţat în luna octombrie la confruntarea cu românul. "Leonard Bundu a fugit…, s-a retras cu coada între picioare….respect pentru Bizier că acceptă să se bată iar cu mine pentru poziţia de challenger obligatoriu la titlul mondial IBF.. dar de data asta o s-o ia mult mai rău!", scria Ion Ionuţ pe contul său de Facebook, în octombrie.

În luna august, presa de specialitate a notat că Jo Jo Dan urma să boxeze cu italianul Leonard Bundu într-un meci eliminatoriu, câştigătorul urmând să devină challengerul deţinătorului centurii IBF la categoria semimijlocie, englezul Kell Brook.

Ion Ionuţ a boxat ultima dată în luna mai, cu polonezul Lukasz Janik, înregistrând o victorie prin KO tehnic.

Românul a mai fost adversarul lui Kevin Bizier în noiembrie 2013, când s-a impus la puncte în faţa canadianului, obţinând centurile NABA și IBF Inter-Continental la categoria semimijlocie.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă