12.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialJO 2016: Programul de duminică al sportivilor români la Rio

JO 2016: Programul de duminică al sportivilor români la Rio

Sportivii români vor evolua duminică, în ziua a noua a Jocurilor Olimpice de vară de la Rio de Janeiro la atletism, handbal și haltere.

De precizat că programul fazelor superioare este provizoriu, fiind condiționat și de calificarea românilor în aceste faze.

Astfel, la atletism, marathon, participă Elena Daniela Cîrlan şi Paula Todoran 15,30 — finala (Sambodromo & Olympic Stadium). Tot atletism: Bianca Răzor (400 m) 02,35 — semifinala (Olympic Stadium).

Handbal: România — Norvegia (echipe feminin) 22,40 — grupă (Future Arena, Barra de Tijuca).

Haltere: Andreea Aanei (cat. +75 kg) 01,00 — finala (Rio Centro — Pavilion 2, Barra de Tijuca).

De remarcat că sâmbătă, atleta română Ancuța Bobocel a ratat calificarea în finala probei de 3.000 m obstacole, după ce a ocupat doar locul 13 în a treia serie, la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. Bobocel a fost cronometrată cu timpul de 9 min 46 sec 28/100, într-o serie în care atleta etiopiană Etenesh Diro s-a clasat pe locul 7 (9:34.70), după ce a alergat ultimii aproape 1.000 de metri fără pantoful drept, după ce a fost descălțată de o adversară în timpul cursei.

De asmenea Elena Andreea Panțuroiu și Cristina Bujin au ratat calificarea în finala probei de triplu salt din cadrul Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro.

 

 

 

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă