9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialJean Valvis neagă că ar fi pus sub urmărire penală

Jean Valvis neagă că ar fi pus sub urmărire penală

Omul de afaceri Jean Valvis a fost pus sub urmărire penală după ce, în urma audierilor din 28 octombrie, procurorul de caz a dat aviz de sistare a cerectărilor, dosarul urmând să fie transmis la Tribunal pentru judecarea cazului. Informaţia a fost transmisă presei de BWSP Hammond Bogaru & Associates, casa de avocatură care apară interesele familiei Bertschmann în acest caz.

Citeşte şi: Cum a descoperit Valvis apa „cea mai pură din lume”

Moştenitorii multimiliardarului elveţian Hans Bertschmann se află în dispută cu Jean Valvis pentru infracţiuni economice care ar fi condus la prejudicii de peste 40 de milioane de euro.

Valvis este acuzat de mai multe infracţiuni, inclusiv în cazul tranzacţiilor cu Coca Cola şi Lactalis, prin intermediul căreia au fost vândute societăţile grupului Dorna (Dorna Apemin si Dorna Lactate).

Procesul va începe cel mai probabil spre sfârşitul anului sau în ianuarie 2014, se arată în comunicat.

În replică, Jean Valvis a declarat, pentru România Liberă, că astăzi va depune o plângere penală împotriva casei de avocatură BWSP Hammond Bogaru & Associates, pe care o acuză de calomnie, defăimare şi şantaj.

“Este un dosar vechi de 4 ani, care se judecă la Geneva. Următorul termen este în data de 29 noiembrie, când se depun probele”, a afirmat Valvis.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă