19.1 C
București
duminică, 16 iunie 2024
AcasăSpecialJean-Claude Van Damme: de la Cannes

Jean-Claude Van Damme: de la Cannes

In sistem drive-in la Cluj» Dupa ce a cucerit fanii la Cannes, Toronto, Roma sau Rotterdam, ultimul film al lui Van Damme va putea fi vizionat pe Autostrada Transilvania.

» Filmul este atipic pentru actorul belgian.

"JCVD", in regia lui lui Mabrouk El Mechri este ultimul film al actorului si le va fi oferit cinefililor din Romania in cadrul Festivalului International de Film Transilvania. Pelicula a cucerit toate marile festivaluri ale lumii, de la Cannes la Toronto, Roma sau Rotterdam Coproductie franco-belgiano-luxemburgheza il aduce in centrul actiunii pe un Jean-Claude acuzat de o crima pe care nu o savarsise iar personajul lupta pentru a-si demonstra nevinovatia. Personajul este umanizat, iar fanii vor putea descoperi un om vulnerabil, evitat de producatorii de film si in plin proces de obtinere a custodiei pentru fiica sa. Se la Bruxelles, orssul sau natal, unde se va declansa si actiunea filmului.

 

"JCVD" va fi proiectia care va aduce publicul pe autostrada. Daca pana acum, organizatorii nu au stabilit zona de proiectie, ei vor trimite un expert strain pentru a face evaluarile necesare si sa ia hotararea despre unde se vor desfasura proiectiile. Au stabilit doar ziua in care publicul va pasi asfaltul turnat de constructor. In 30 mai, cu incepere de la ora 20,00 , cinefilii pot participa o miniexcursie organizata de Bechtel, iar la ora 21,30, spectatorii isi vor ocupa locurile in masini pentru a urmari proiectia. "JCVD" este unul dintre titlurile hit ale selectiei din acest an a festivalului. "Van Damme se joaca pe sine insusi, intr-un film cat se poate de surprinzator. Cel mai cunoscut actor belgian al tuturor timpurilor demonstreaza ca detine, pe langa un pachet de muschi care l-au facut celebru, calitati veritabile de actorie. Cu multa ironie, mult umor si mult mai putina actiune, a cucerit toate marile festivaluri ale lumii, de la Cannes la Toronto, Roma sau Rotterdam", precizeaza organizatorii.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă