16.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialJaroslaw Kaczynski este deprimat şi nu poate dormi

Jaroslaw Kaczynski este deprimat şi nu poate dormi

Jaroslaw Kaczynski este deprimat după moartea fratelui său geamăn, preşedintele polonez Lech Kaczynski, şi nu poate dormi, spun apropiaţii săi, relatează portalul Fakt.pl, potrivit NewsIn.

Doi dintre cei mai apropiaţi colaboratori ai preşedintelui Kaczynski – Adam Bielan şi Joachim Brudzinski – îi sunt aproape lui Jaroslaw, liderul partidului conservator Lege şi Justiţie (PiS).

Cei doi merg împreună cu Jaroslaw la spitalul unde mama sa este internată în stare gravă, îl însoţesc la locuinţa din Zoliborz şi îl sfătuiesc atunci când trebuie să ia decizii. “Îl îndemnăm să se odihnească, să doarmă, dar aproape că nu reuşeşte să închidă ochii”, a spus Joachim Brudzinski.

Membrii formaţiunii PiS s-au temut, de asemenea, că fratele preşedintelui decedat se va retrage din politică, pentru că este prea afectat de tragedie. “Pentru mine, viaţa s-a terminat”, ar fi spus Jaroslaw la întoarcerea din Smolensk.

Jaroslaw a sugerat însă că va rămâne în politică. “Trebuie să fim împreună şi să lucrăm împreună, le datorăm lor (victimelor accidentului aviatic de la Smolensk – n.red.) acest lucru”, a spus el la o reuniune a PiS.

Presa de la Varşovia a speculat că Jaroslaw Kaczynski ar putea candida la alegerile prezidenţiale ce vor avea loc în iunie.

Cele mai citite

Germania susține că a fost victima unui atac cibernetic rusesc. Berlinul avertizează că vor exista consecințe

Berlinul a acuzat vineri hackeri ruşi susţinuţi de Moscova de un atac cibernetic intolerabil împotriva membrilor Partidului Social-Democrat german şi a avertizat că vor...

Olympiakos Pireu și Fiorentina, cu un pas în finala Europa Conference League

Olympiakos Pireu și Fiorentina sunt favorite la calificarea în finala ediției din acest an a Europa Conference League, după ce s-au impus, joi seară,...

Unirea Shopping Center: Inima Comercială a Bucureștiului

Situat în centrul vibrant al Bucureștiului, Unirea Shopping Center nu este doar un simplu centru comercial, ci o emblemă a orașului, fiind unul dintre...
Ultima oră
Pe aceeași temă