12.6 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialJandarmi acuzati ca au lovit o femeie din Calan

Jandarmi acuzati ca au lovit o femeie din Calan

O femeie din orasul hunedorean Calan sustine ca a fost batuta cu bestialitate de jandarmii care au prins-o scormonind pamantul in cautarea fierului vechi. Luminita Muntean, de 30 de ani, a fost transportata la spital, unde i s-a pus diagnosticul de traumatism cranio-cerebral acut inchis si traumatism abdominal.
In replica, seful Inspectoratului Judetean de Jandarmi, colonelul Viorel Salan, a declarat ca femeia nu a fost lovita de nici unul dintre angajatii institutiei, ci s-a facut ca lesina pentru a-i intimida.
Incidentul s-a produs, ieri la amiaza, pe teritoriul firmei “Amidip” din Calan. Luminita Muntean sustine ca a fost lovita cu bastoanele de catre doi jandarmi si apoi, dupa ce a cazut la pamant, a fost batuta cu picioarele de acestia. Sotul acesteia, Dumitru Muntean, sustine ca a vazut cum doi jandarmi au lovit-o pe sotia sa cu bastoanele in ceafa pana a cazut jos.
Victima a fost transportata la Spitalul “Dr. Alexandru Simionescu” din Hunedoara unde a fost supusa unei investigatii medicale amanuntite, a fost pusa in perfuzii, iar dupa cateva ore a fost lasata sa plece acasa.
Comandantul Inspectoratului Judetean de Jandarmi, colonelul Viorel Salan, sustine ca pe platforma siderurgica de la Calan a avut loc o actiune a angajatilor institutiei, pentru a preveni furturile de fier vechi. “O femeie s-a aruncat la pamant si a simulat o criza. A fost chemata Ambulanta si dusa la spital. Intreaga actiune a fost monitorizata si pot spune ca nu a fost vorba de o agresiune din partea jandarmilor”, a afirmat Salan.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă