12.8 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialiPhone 6s și iPhone 6s Plus, disponibile de mâine în România. Care...

iPhone 6s și iPhone 6s Plus, disponibile de mâine în România. Care sunt prețurile

Noile telefoane iPhone 6s și iPhone 6s Plus vor fi disponibile de mâine la precomandă în magazinele din România. Astfel, România este unul dintre primele state din Europa, alături de Marea Britanie, Franța și Germania, în care ajung noile telefoane Apple, după lansarea oficială în SUA, în urmă cu două zile.

Astfel, iPhone 6s va fi disponibil la precomandă pe QuickMobile.ro începând cu prețul de 3.599,9 lei, în culorile negru, alb, gold și noua nuanță Rose Gold, iar prețurile pentru iPhone 6s Plus pornesc de la 3.999,9 lei.

Livrările pe piața locală vor începe din 30 septembrie.

În cadrul evenimentului de prezentare Apple, care a avut loc la Bill Graham Civic Auditoriom din San Francisco, iPhone 6s și iPhone 6s Plus, au fost prezentate ca fiind cele mai avansate smartphone-uri din lume la acest moment.

Cele două telefoane au păstrat dimensiunile și rezoluțiile display-ului – 4,7, respectiv 5,5 inch, însă vin cu multiple îmbunătățiri. Camera principală are acum 12 megapixeli, oferind o redare a culorilor mai bună, chiar și în condiții de luminozitate slabă. De asemenea, poate filma la rezoluție 4K. Camera frontală are 5 megapixeli, o veste foarte bună pentru cei care sunt pasionați de fotografii selfie, oferind posibilitatea de a folosi display-ul pe post de bliț.

Smartphone-urile sunt cu 70% mai rapide, iar performanța grafică aproape că s-a dublat față de generația anterioară, datorită tehnologiei 3D Touch, care oferă acces la diverse meniuri, permite previzualizarea e-mailurilor și aduce jocurile la un nivel superior.

Cele mai citite

Iohannis o poate acuza pe Andra că i-a furat opera “Pas cu pas”

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Dacă își tot vede năruit visul de a ajunge secretar general al Alianței Atlanticului de Nord (NATO), iar cu meditațiile nu...

Eclipsată de Rareș Bogdan, Iulia Albu ar putea da găina pe păun, pentru a se apropia de coloritul batistuțelor europarlamentarului

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Criticul de modă Iulia Albu a ajuns să fie extrem de invidioasă pe europarlamentarul Partidului Național Liberal (PNL) Rareș Bogdan. Coloratele batistuțe...
Ultima oră
Pe aceeași temă