16 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialIordănescu: "La Steaua e degringoladă!"

Iordănescu: “La Steaua e degringoladă!”

Steaua a remizat în deplasare cu CS Severin, scor 1-1, gol marcat de Iancu în prelungiri, iar Anghel Iordănescu a criticat Steaua pentru ultimele evoluţii, potrivit Realitatea.net.

“Steaua e în vacanţă. E multă degringoladă, mă aşteptam la altceva, să joace pentru patronul lor, care avea nevoie să vadă o echipă care să facă spectacol, să schimbe impresia din meciul cu Viitorul”, a spus la Dolce Sport Anghel Iordănescu.

Fostul selecţioner i-a transmis lui Reghecampf că trebuie să facă ordine la echipă, dacă vrea să joace în grupele UEFA Champions League: “La Steaua e nevoie de doi atacanţi şi de un mijlocaş care să dea pasele decisive. Steaua trebuie să aducă întăriri dacă vrea în Champions League. În lot sunt jucători care trebuie să înţeleagă şi ei că nu au valoare de Steaua. 5-6 jucători trebuie să plece”.

“Generalul” a venit şi cu o propunere de transfer pentru stelişti. Iordănescu îl vrea în Ghencea pe fostul coleg al lui Gabi Iancu de la Viitorul, Aurelian Chiţu.

“Chiţu ar fi o achiziţie foarte bună. Gabi Iancu e un jucător extrem de talentat, dar el trebuie să înţeleagă că a făcut un salt uriaş. Trebuie să îşi schimbe atitudinea, doar cu talentul nu faci nimic”, a încheiat Iordănescu.

 

Cele mai citite

Cotnari a lansat Crama Transparentă

Cotnari, una dintre cele mai emblematice crame din România, cu o istorie îndelungată în producția de vinuri din soiuri pure, românești, lansează campania „Crama...

Incredibil! Alexandru Rafila a semnat, pe furiș, Strategia de Cooperare 2024-2030 a României cu OMS

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a semnat recent, pe ascuns, un document extrem de important, în numele României, fără să existe transparență publică, dar...

Ziua mondială a libertății presei – 3 mai

În 2024, Ziua mondială a libertăţii presei este dedicată importanţei jurnalismului şi libertăţii de exprimare în contextul actualei crize de mediu la nivel mondial,...
Ultima oră
Pe aceeași temă