3.7 C
Bucharest
Tuesday, 28 November 2023
HomeSpecialInundații în Germania. Trei persoane, între care și un pompier, au murit

Inundații în Germania. Trei persoane, între care și un pompier, au murit

Germania se confruntă cu inundații, în aceste zile. Trei persoane au murit şi mai multe au fost rănite din cauza ploilor abundente care au avut loc în noaptea de duminică spre luni.

În oraşul Schwäbisch Gmünd, situat în apropiere de Stuttgart, un pompier a murit încercând să salveze un bărbat, probabil de asemenea mort, într-o gară inundată, au informat autorităţile din oraş, potrivit Mediafax.

În oraşul Weissbach, situat mai la nord, un bărbat de şaizezi de ani a murit înecat într-un garaj subteran. Ministerul regional din landul Bade-Wurtemberg a anunţat că mai multe persoane au fost rănite.

În noaptea de dumincă spre luni au avut loc furtuni şi ploi abundente care au provocat daune substanţiale în landul Bade-Wurtemberg.

Echipe de interveţie au ajutat la salvarea mai multor persoane care au rămas blocate în maşini acoperite de apă.

În Braunsbach, nivelul crescut al unui râu a provocat inundaţii care au distrus o casă şi au deteriorat multe altele, potrivit agenţiei germane DPA.

Un responsabil al districtukui Schwäbisch Hall spune că toată cantitatea de apă care a căzut în ultimele ore este echivalentă cu cea din urma unor ploi care ar fi căzut, în mod normal, timp de mai multe luni.

Aproximativ 7.000 de pompieri, poliţişti şi membrii ai echipelor de salvare au ajuns în regiune, potrivit ministerului regional, care a mai anunţat că au avut loc 2.000 de intervenţii.

Cele mai citite
00:02:03

Coreea de Sud apelează la matchmaking pentru a crește rata natalității

Orașul Seongnam din Coreea de Sud organizează evenimente de potrivire(matchmaking) în masă pentru a ajuta persoanele singure să-și găsească dragostea și speră că aceasta...

Dani Alves rămâne în închisoare. Brazilianul riscă o pedeapsă de 9 ani

Fotbalistul brazilian Dani Alves va rămâne în închisoare, după ce judecătorii i-au respins a treia cerere de eliberare provizorie, motivația fiind accea că riscul...

28 noiembrie, ziua cea mare a Bucovinei! Se împlinesc 105 ani de la unirea cu țara

1918 a fost un an deosebit. România a fost la un pas să dispară ca stat, dar a terminat să fie mai mare...
Ultima oră
Pe aceeași temă