17 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialInternazionale Milano se teme de F.C. Vaslui

Internazionale Milano se teme de F.C. Vaslui

„Suntem concentraţi şi ştim că Vaslui este un adversar dificil. Anul trecut a eliminat-o pe Lazio, în acest an a jucat în preliminariile Ligii Campionilor… Nu este un adversar care poate fi subestimat”, a spus Stramaccioni pentru inter.it.

Internazionale Milano a învins, sâmbătă, cu scorul de 3-0, echipa tunisiană CA Bizertin, într-un meci amical disputat la Locarno. Golurile au fost marcate de Cambiasso şi Palacio (2).

Formaţia milaneză a început jocul în următoarea formulă: Castellazzi – Maicon, Silvestre, Juan Jesus, Nagatomo – Zanetti, Cambiasso, Mudingayi – Sneijder, Coutinho – Palacio. Au mai evoluat: Jonathan, Bianchetti, Samuel, Duncan, Benassi, Acampora, Livaja, Milito şi Forte.

Internazionale Milano va întâlni echipa FC Vaslui, joi, la Piatra Neamţ, în prima manşă a play-off-ului Ligii Europa, returul fiind programat în data de 30 august, în Italia.

Vasluienii au fost spionaţi sâmbătă  la Bistriţa, de adversara de joi din play-off-ul Europa League.

Directorul sportiv al lui Inter, Piero Ausilio, a fost în tribune la meciul moldovenilor cu Gloria şi i-a văzut la treabă pe elevii lui Marius Şumudică. Oficialul nerazzurrilor a avut ce vedea, vicecampioana României impunându-se cu 3-0 după un meci pe care l-au dominat autoritar şi în care au ratat şi un penalty.  

Cele mai citite

VIDEO. Zeljko Kopic, înaintea meciului cu FC Voluntari: „Este un joc crucial pentru noi”

Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo, crede că partida cu FC Voluntari, din etapa a 7-a a play-out-ului, care se va disputa în această seară...

O rețea vietnameză de trafic de migranți, care cerea între 15.000 și 18.000 euro de migrant, a fost destructurată

O operațiune comună la care au participat autoritățile de aplicare a legii din Franța și Regatul Unit, cu sprijinul Europol, a dus la dezmembrarea...

Pachetul de 61 de miliarde pentru Ucraina sau despre cum “era păcii s-a încheiat în Europa”

Congresul american a adoptat un pachet de 90 de miliarde de dolari pentru acordarea de ajutor militar Ucrainei, Israelului și Taiwanului. Fiindcă o reacție...
Ultima oră
Pe aceeași temă